Clubkleding

Clubkleding aanschaffen

Als lid van Dirty Hill is het mogelijk om voor een aantrekkelijk bedrag clubkleding aan te schaffen van het Belgische sportkledingmerk Vermarc. We hebben echter geen clubkleding op voorraad, omdat dit te zwaar op onze begroting drukt.

Alleen via webshop

Alleen via de Dirty Hill webshop kan je de kleding vervolgens bestellen.

Hoewel we het een “webshop” noemen, is dat het eigenlijk niet, want we zijn geen winkel. Zie het als een luxe vervanger van het papieren bestelformulier; jij geeft op welke kleding je wilt en wij bestellen het bij de leverancier.

Webshop Dirty Hill  Stuur ons een e-mail 

Juiste maat? Gebruik maattabel!

Weet je niet welke maat je moet bestellen? Check dan de maattabel goed en meet welke maat voor jou geschikt is. De ervaring leert dat je dan uitkomt bij de goede maat. 

Toch nog niet helemaal zeker? Vraag dan eens aan een clubgenoot met vergelijkbare maten of je zijn/haar kleding eens mag passen. 

Let op! We kunnen verkeerd bestelde kleding niet terugnemen. Pas je de bestelde kleding echt niet? Probeer die dan aan een ander clublid door te verkopen.

Maattabel Vermarc

Lange levertijd

Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat je de bestelde kleding in huis hebt!

Na afloop van een bestelperiode zetten wij de bestellingen door bij de leverancier, die ongeveer 2 tot 3 maanden nodig heeft om de bestelling in te plannen en te produceren. Zodra de kleding binnen is, wordt deze naar je opgestuurd.

Clubkleding verplicht?

Dirty Hill heeft een soepel beleid als het gaat om het verplicht dragen van clubkleding. Er is geen verplichting vanuit de club om de kleding te dragen tijdens activiteiten of wedstrijden. Het is voor de club en de sponsoren natuurlijk wel erg fijn als zoveel mogelijk leden de clubkleuren uitdragen. Mede door de sponsoren is het mogelijk de clubkleding tegen aantrekkelijke prijzen te kunnen aanbieden.

Historie van de clubshirts in beeld

Hieronder zie je van nieuw naar oud de verschillende clubshirts die we hebben gehad.