Clubkleding

Clubkleding aanschaffen

Als lid van Dirty Hill is het mogelijk om voor een aantrekkelijk bedrag clubkleding aan te schaffen van het Belgische sportkledingmerk Vermarc. We hebben echter geen clubkleding op voorraad, omdat dit te zwaar op onze begroting drukt.

Pas- en bestelronden

Tweemaal per jaar vindt er een pas- en bestelronde plaats, doorgaans in december en in juni. Op de website en in de Facebookgroep worden de pas- en bestelmomenten aangekondigd

Alleen via webshop

Alleen via de Dirty Hill webshop kan je de kleding vervolgens bestellen*. Na de bestelperiode zetten wij de bestellingen door bij de leverancier, die ongeveer 2 tot 3 maanden nodig heeft om de bestelling in te plannen en te produceren. Zodra de kleding binnen is, wordt deze naar je opgestuurd.

Webshop Dirty Hill  Stuur ons een e-mail  Maattabel Vermarc

* Ieder lid heeft een eigen account waarmee kan worden besteld. Voor nieuwe leden worden maandelijks nieuwe accounts toegevoegd. De accountgegevens worden via e-mail toegestuurd. 

Clubkleding verplicht?

Dirty Hill heeft een soepel beleid als het gaat om het verplicht dragen van clubkleding. Er is geen verplichting vanuit de club om de kleding te dragen tijdens activiteiten of wedstrijden. Het is voor de club en de sponsoren natuurlijk wel erg fijn als zoveel mogelijk leden de clubkleuren uitdragen. Mede door de sponsoren is het mogelijk de clubkleding tegen aantrekkelijke prijzen te kunnen aanbieden.

Historie van de clubshirts in beeld

Hieronder zie je van nieuw naar oud de verschillende clubshirts die we hebben gehad.