Kennismaken

Kennismaken? Kom een keer meetrainen!

Als het je leuk lijkt om ook lid te worden van Dirty Hill, is het mogelijk om vrijblijvend drie trainingen mee te doen. Op die manier kun je een beetje proeven aan de sfeer binnen de club en beoordelen of het aan je verwachtingen voldoet.

Kijk bij trainingen welke trainingsgroepen er zijn en wanneer deze plaatsvinden. 

Voor alle trainingsgroepen voor de jeugd geldt dat eerst contact gelegd dient te worden met de jeugdtrainer. Dit kan via het contactformulier.

Wachtlijst/ledenstop voor jeugd

Jeugd 8 t/m 11 jaar (zondagtraining 10:00 uur): Vanwege de grote aanwas van nieuwe jeugdleden is het helaas niet meer mogelijk om op zondag (groepen A1 t/m A3) een proefles te volgen en/of lid te worden. Via het contactformulier kun je een verzoek doen om op de wachtlijst te komen (indicatie 6 maanden). We hopen dat er weer snel plaats is en dan word je per email uitgenodigd voor een kosteloze beginnersclinic en/of proefles.

Jeugd 8 t/m 11 jaar (woensdagtraining 14:30 uur): Voor de training op woensdagmiddag is er nog wel ruimte om een proefles te volgen en/of lid te worden.

Jeugd 12 t/m 16 jaar (zondagtraining 10:00 uur): Voor oudere kinderen met wat mountainbike ervaring is er wel nog ruimte in groep B. Geef even bij de aanvraag van een proefles aan welke ervaring je hebt.

Voor de volwassenen geldt dat je bij de groep Fat Alberts voor de eerste keer trainen, vooraf moet aanmelden (geef aan wat jouw basis fietsconditie is). Als je zorgt dat je 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent, kun je bij de trainer aangeven dat je voor het eerst meedoet.

Wil je als volwassene een keer meetrainen met de Furious Freds? Train dan eerst een keer mee met de Fat Alberts en geef bij de trainer aan dat je voornemens bent om met de Furious Freds mee te trainen. De trainer kan dan inschatten of de Furious Freds een geschikte groep voor je is. Ben je er bij voorbaat al van overtuigd dat je absoluut bij de Furious Freds op zijn plek bent? Stuur dan een mailtje naar de trainer om aan te kondigen dat je mee zal doen en beschrijf dan kort je mountainbike ervaring.

Wat heb je nodig?

Om mee te doen met de trainingen heb je nodig:

  • een geschikte mountainbike met goede remmen, stevige wielen en dikke banden;
  • een helm voor de bescherming van je hoofd;
  • handschoenen voor goede houvast en bescherming van je handen.

Heb je (nog) geen eigen mountainbike? Voor jeugdige rijders hebben we een tweetal mountainbikes (en helmen) tot onze beschikking, die tegen een kleine vergoeding van €7,50 (per bike) kunnen worden gebruikt. Wil je van zo’n mountainbike gebruik maken om mee te trainen? Laat dit dan vooraf aan ons weten, om teleurstellingen te voorkomen.

Volwassenen kunnen eventueel een goede mountainbike en helm huren bij Outdoor Valley.