Inschrijving Funduroweekend september 2024

Het hoeft al bijna geen nadere toelichting, het jaarlijkse Funduroweekend naar les Hautes Rivières (LHR) in september.

Voor wie nog niet zo lang lid is, net is aangehaakt bij de Fundurogroep of voor wie net ontwaakt is uit een jarenlange winterslaap, nog even de formule op een rijtje. In het weekend van vrijdag 6 tm zondag 8 september 2024 gaan we drie dagen de vetste trails in de Benelux rijden (eigenlijk net in Frankrijk, maar alleen een kniesoor die daar op let). We overnachten in Aparthotel ‘Au Pied de Vigne’ in Vresse sur Semois met een goede pizzeria aan de overkant. Vanuit hier kunnen we in 30 minuten het trailcentre LHR bereiken met de auto. Op vrijdag starten we in Bouillon, ook een trailcentre, op zaterdag en zondag LHR.

Drie keer Full…

Om hier goed uit de voeten te kunnen, is het wel belangrijk je bewust te zijn van het niveau van de trails. Een full-suspension is sowieso ‘noodzaak’ om fun te hebben en full-protection noodzakelijk: (full-face) helm, elleboog- en kniebescherming en borst-rug beschermer zijn geen luxe. Ook qua conditie moet je in orde zijn, de klimmen zijn lang en vergis je niet, bij het afdalen krijgen je spieren ook geen rust.

Optie op de bedden

Voor wie tot zover nog geen onoverkomelijk weerstand voelt, is van harte uitgenodigd mee te gaan. We hebben een kortlopende optie op alle appartementen (2-, 3- en 4-persoons) van het complex en dat betekent dat er naast de Fundurocomissie (Damir, Ben en Richard), nog 14 bedden te vergeven zijn. We hebben gekozen (net als eerdere jaren) om iedereen in een eigen bed te laten slapen. Dat is al met al iets duurder, maar beslist comfortabeler.  

Kosten

De kosten voor de overnachtingen zijn (na aftrek van de clubbijdrage), ca. 100,- euro p.p. Als de definitieve inschrijvingen binnen zijn, maken we de balans op en stuurt de penningmeester een betaalverzoek.

Fietsen in de schuur of aan de oplader

Bijkomende kosten zijn alle maaltijden en drankjes. We eten op vrijdag ergens in Bouillon, zaterdag bij de pizzeria aan de overkant en zondag weer thuis. Lunch kun je onderweg halen of zelf meenemen en in de koelkast in je appartement bewaren. Voor de e-bikers onder ons, opladen kan in 1 van de appartementen. De overige fietsen kunnen in de schuur naast de appartementen. Die is afgesloten met een klein hangslot, dus voor de zekerheid kun je een eigen slot meenemen. Het dorpje is erg rustig en geen MTB spot, dus de kans op gauwdieven is nihil, maar het zekere voor het onzekere.

De inschrijving is tot 7 mei, want op 8 mei verloopt de optie op de kamers. Dus wees er snel bij, de aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst toegekend, dus wie het eerst komt…

Nog even in het kort:

  • LHR Funduro weekend
  • 6-8 september 2024 (drie dagen fietsen)
  • Kosten voor 2 overnachtingen: ca. 100,- euro p.p. (wordt later exact bepaald en verrekend)
  • Locatie: Au Pied de Vigne in Vresse sur Semois (België)

SNEL inschrijven!

Je kunt je tot en met 7 mei inschrijven, zodat we snel kunnen laten weten of het weekend doorgaat. De volgorde van aanmelding is bepalend bij het verdelen van de beschikbare slaapplekken.

Inschrijven