Lidmaatschap

Lid worden

Wil je lid worden van Dirty Hill? Dan vind je hier de informatie die je nodig hebt.

Om een lidmaatschap aan te vragen, klik je op onderstaande button en vul je het formulier in.

Wil je liever eerst een keer meetrainen? Het is mogelijk om vrijblijvend drie trainingen mee te doen. Op die manier kun je een beetje proeven aan de sfeer binnen de club en beoordelen of het aan je verwachtingen voldoet. Voor meer informatie kijk op kennismaken

Aanmelden nieuw lid

Heb je vragen over het lidmaatschap? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Let op! Voor jeugd geldt momenteel een wachtlijst/ledenstop. Lees hier meer.

Contributie

De contributie voor 2024 bedraagt per kalenderjaar:

  • Jeugd (t/m 17 jaar) € 35,50 + € 14,00 KNWU-lidmaatschap
  • Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 48,00 + € 14,00 KNWU-lidmaatschap
  • Gezinnen (2 personen) € 76,00 + € 14,00 p.p. KNWU-lidmaatschap
  • Gezinnen (3 personen of meer) € 99,00 + € 14,00 p.p. KNWU-lidmaatschap
  • Donateurs € 15,00

De eenmalige administratiekosten voor nieuwe leden bedragen € 6,00.

Het lidmaatschap loopt van januari t/m december. Indien iemand de tweede helft van het kalenderjaar lid wordt, is nog maar 50% van de contributie verschuldigd. Een nieuw lid die zich in november of december aanmeldt, hoeft voor het huidige jaar geen contributie te betalen, mits hij/zij het daarop volgende jaar lid blijft. Let op! De administratiekosten en de kosten voor het KNWU-lidmaatschap worden wel in rekening gebracht.

Heb je vragen over contributiezaken? Neem dan contact op met de penningmeester.

KNWU-lidmaatschap

Zoals hierboven aangegeven, moet er naast de contributie ook jaarlijks € 14,00 worden betaald voor KNWU-lidmaatschap (tevens verhoogt de KNWU dit bedrag jaarlijks). Dit bedrag brengt de KNWU jaarlijks voor elk lid bij Dirty Hill in rekening en wordt ‘ledenafdracht’ of ook wel ‘lidmaatschap’ genoemd. Wat de KNWU precies doet, kun je lezen op de KNWU website.

Met het KNWU-lidmaatschap ben je verzekerd voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Wat de verzekering precies inhoudt, kun je lezen op de website van de KNWU over verzekeringen. 

Daarnaast biedt het basislidmaatschap ook andere voordelen, kijk op de pagina ledenvoordeel van de KNWU voor meer informatie.

Omdat het basislidmaatschap via Dirty Hill wordt betaald, ontvang je als lid geen aparte rekening van de KNWU. Wel zul je toegang krijgen tot mijn.knwu.nl. In deze digitale omgeving vindt je onder andere je profielkaart, die de vervanger is van de oude vertrouwde basispas die per post werd verstuurd.

Wijzigen gegevens

De ledenadministratie hecht er veel waarde aan om over de juiste adresgegevens van de leden te beschikken. Ben je verhuisd, heb je een ander e-mailadres of is je telefoonnummer gewijzigd? Geef het door aan de ledenadministratie.

Einde lidmaatschap

Het lidmaatschap van de club kan alleen per einde van het kalender jaar worden beëindigd. Voor het opzeggen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van vier weken. Dat wil zeggen dat jouw opzegging uiterlijk op 3 december ontvangen moet zijn, als je geen betalingsverplichting voor het volgende jaar wilt hebben.

Om jouw lidmaatschap op te zeggen, kun je gebruik maken van het formulier op deze website (zie hieronder). Na het invullen van het formulier wordt de opzegging van het lidmaatschap automatisch bevestigd. 

Opzeggen lidmaatschap