Nieuw: sokken! Bestel je clubkleding uiterlijk 26 maart!

Beste clublid,

Als je clubkleding wilt bestellen, doe dit dan uiterlijk op zondag 26 maart 2023. Daarna stuur ik al de bestellingen door naar Vermarc, die de bestellingen zal gaan inplannen, produceren en leveren. Dit proces kan soms wel drie maanden in beslag nemen.

Bestel je na 26 maart? Dan wordt je bestelling pas na de volgende bestelperiode naar Vermarc doorgestuurd. De club heeft geen kleding op voorraad.

Clubkleding bestellen

Nieuw in assortiment: Dirty Hill sokken!

Na meer dan 10 jaar uit het assortiment te zijn geweest, kunnen er weer echte Dirty Hill sokken worden besteld. Wel een ander ontwerp dan toen; vooral geel heeft nu de boventoon! Bestellen kan via de website.

Geen pasmogelijkheid

Er zal voor deze bestelronde geen mogelijkheid worden georganiseerd om vooraf clubkleding te passen. Weet je niet welke maat je nodig hebt? Maak dan gebruik van de maattabel van Vermarc om de juiste maat te bepalen.

Bekijk maattabel

Retourneren niet mogelijk

Het is achteraf niet mogelijk om verkeerd bestelde kleding te ruilen of te retourneren. Je kunt het natuurlijk wel ruilen met of verkopen aan andere leden.

Problemen met inloggen?

Leden die vóór 2023 lid zijn geworden hebben sowieso een account voor “webshop” en kunnen inloggen met een gebruikersnaam die meestal bestaat uit de voor- en achternaam aan elkaar (bijvoorbeeld: klaasdegroot).

Inloggen met een e-mailadres kan ook, maar niet voor leden waarvan meerdere familieleden aan hetzelfde e-mailadres zijn gekoppeld. In dat geval kan alleen de gebruikersnaam worden gebruikt.

Vanaf 2023 kun je ook zonder account bestellen. Eventueel kun je tijdens de bestelperiode aangeven dat je een account wilt aanmaken. Wij raden je aan dit te doen, zodat je op een later moment je bestelhistorie kunt bekijken.

Weet je het wachtwoord niet meer? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de link “Wachtwoord vergeten?” op het inlogscherm of via onderstaande button.

Lukt het niet op je wachtwoord te resetten of heb je andere problemen? Stuur dan een e-mail naar de webredactie.

Wachtwoord herstellen

Afbeeldingen zonder clubkleuren en logo’s

Bij gebrek aan beter, wordt op de website soms gebruik gemaakt van de algemene productafbeeldingen van Vermarc (zwart/oranje). Hierdoor zie je niet bij elk artikel hoe het uiteindelijke artikel er uit komt te zien, maar uiteraard kun je er vanuit gaan dat de kleding die je bestelt wordt geleverd in de clubkleuren.

Lange levertijd

Houd er rekening mee dat het na het sluiten van de bestelperiode flink lang kan duren voordat de bestelde kleding wordt geleverd, bijvoorbeeld 3 maanden. Hierop hebben wij echter geen invloed.

Zodra wij de kleding binnen hebben, sturen wij het zo snel mogelijk naar jullie door.

Met sportieve groeten,
Patricia Verkleij