Voor en door leden

Binnen onze club geldt dat alle activiteiten die plaatsvinden alleen maar mogelijk zijn door de inzet van leden zelf. Niemand binnen de club wordt betaald voor zijn inzet, het is geen bedrijf, alles wordt gedaan door leden zelf.

De club: dat ben jij!

Zonder actieve leden:

  • Geen trainingen;
  • Geen wedstrijden op ons parcours;
  • Geen clubweekenden;
  • Geen clubkleding;
  • Geen clubdag;
  • Geen baanonderhoud;
  • Geen website;
  • Geen clubmailing in je mailbox.

Kortom: zonder actieve leden gebeurt er helemaal niets!

Jouw bijdrage

Om de club draaiende te houden gaan, is jouw inzet van harte welkom! Elk clublid heeft vaardigheden die van pas komen. Zet je in voor de club en geef iets terug voor het plezier wat je bij de club beleeft!

Incidenteel, projectmatig en/of vast

Als je een bijdrage levert, hoeft dit niet direct te betekenen dat je een vaste rol hebt waar je voor langere tijd aan “vast” zit. Er zijn verschillende rollen waarin je een bijdrage kunt leveren.

Incidenteel

Denk bij een incidentele bijdrage aan het meehelpen met het baanonderhoud tijdens een baanonderhoudsdag, het opbouwen van het wedstrijdterrein en -parcours voor een Dirt Cup-wedstrijd, het klaarmaken van lunchpakketten voor (andere) vrijwilligers of aan het fungeren als baanpost tijdens een mountainbikewedstrijd op het parcours in Bergschenhoek. 

Projectmatig

Een projectmatige bijdrage heeft betrekking op een los project met een “kop en een staart”. Denk daarbij aan deelname in het organisatiecomité van een grotere wedstrijd, zoals de LJC (Landelijke Jeugdcompetitie) of Transhoek. Hulp van “organisatietalent” is daarbij altijd zeer welkom.

Vaste functie

Een vaste functie binnen de club heb je als je lid bent van een vaste commissie, zoals de wedstrijdcommissie of jeugdcommissie. Ook de bestuursfuncties zijn vast en vragen in principe het gehele jaar door een bepaalde mate van jouw inzet.

Laat van je horen!

 Voel jij je betrokken bij de club en zou jij best een bijdrage willen leveren? Dan horen wij het graag van je!

Stuur in dat geval een berichtje naar Fred Barendse, de voorzitter van de club, en laat weten waar jij een bijdrage in denkt te kunnen leveren!

Ik wil een bijdrage leveren

 

Nu zoeken wij…

Momenteel zijn wij hard op zoek naar actieve leden voor de volgende rollen binnen de club.

 

Bestuursleden

Doordat twee bestuursleden gaan stoppen, zijn we hard op zoek naar vervangers. Denk jij het bestuur te kunnen versterken? Laat het ons dan weten.

Ik heb interesse

Wedstrijdcommissie-leden

Omdat er veel komt kijken bij het organiseren van wedstrijden is een goed gevulde commissie essentieel. Daarom zijn wij op zoek naar nog een vast commissielid voor de wedstrijdcommissie.

Lees meer

Trainer Furious Freds (vast of roulerend)

Voor de trainingsgroep Furious Freds zijn we voor volgend jaar op zoek naar één of meerdere trainers voor op de woensdagavond (mei t/m september).

Lees meer

Jeugdtrainers (vast, roulerend of inval)

Een groeiend aantal jeugdleden betekent dat we meer trainers nodig hebben.

Lees meer

Redacteur social media

Om onze leden ook online goed te bereiken en op de hoogte te houden, is actief zijn op de diverse social media essentieel. Help jij ons daarmee?

Lees meer