Bestelperiode eindigt op 7 maart!

Even voorstellen…

Mijn naam is Patricia Verkleij en ik ben vanaf nu jullie contactpersoon voor de clubkleding. Ik heb het stokje overgenomen van Richard Advocaat, die deze taak de afgelopen vier jaar op zich nam.

De kans is klein dat jullie mij kennen, omdat ik zelf niet lid ben van Dirty Hill, maar mijn man (Leon Verkleij) en onze vier kinderen (Jordy, Nick, Mike en Dionne) zijn wel lid.

Achter de schermen

Ik zal vooral “achter de schermen” actief zijn. Zo zal ik bijvoorbeeld na afloop van de bestelperiode de bestellingen doorzetten naar de leverancier (Vermarc) en nadat de kleding is geproduceerd en geleverd, zorg ik er voor dat de clubkleding wordt verpakt en naar jullie adres wordt gestuurd.

Zodra de maatregelen het weer toestaan, zal ik ook momenten organiseren waarop clubkleding kan worden gepast.

Bestel uiterlijk 7 maart

Als je clubkleding wilt bestellen, doe dit dan uiterlijk op zondag 7 maart 2021. Daarna stuur ik al de bestellingen door naar Vermarc, die de bestellingen zal gaan inplannen, produceren en leveren.

Bestel je na 7 maart? Dan wordt je bestelling pas na de volgende bestelperiode naar Vermarc doorgestuurd.

De club heeft geen kleding op voorraad.

Clubkleding bestellen

Geen pasmogelijkheid

Vanwege de huidige coronaregels, kunnen we voor deze bestelronde geen moment organiseren waarop kleding gepast kan worden. Weet je niet welke maat je nodig hebt? Maak dan gebruik van de maattabel van Vermarc om de juiste maat te bepalen.

Het is achteraf niet mogelijk om verkeerd bestelde kleding te ruilen of te retourneren. Je kunt het natuurlijk wel ruilen met of verkopen aan andere leden.

Bekijk maattabel

Problemen met inloggen?

Ieder lid heeft een account voor de “webshop” en kan inloggen met een gebruikersnaam die meestal bestaat uit de voor- en achternaam aan elkaar (bijvoorbeeld: klaasdegroot).

Inloggen met een e-mailadres kan ook, maar niet voor leden waarvan meerdere familieleden aan hetzelfde e-mailadres zijn gekoppeld. In dat geval kan alleen de gebruikersnaam worden gebruikt.

Weet je het wachtwoord niet meer? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de link “Wachtwoord vergeten?” op het inlogscherm of via onderstaande button.

Lukt het niet op je wachtwoord te resetten of heb je andere problemen? Stuur dan een e-mail naar de webredactie.

Wachtwoord herstellen

Afbeeldingen bij artikelen

Bij gebrek aan beter, wordt op de website gebruik gemaakt van de algemene productafbeeldingen van Vermarc. Hierdoor zie je niet hoe het uiteindelijke product er uit komt te zien, maar uiteraard kun je er vanuit gaan dat de kleding die je bestelt wordt geleverd in de clubkleuren.

Lange levertijd

Houd er rekening mee dat het na 7 maart flink lang kan duren voordat de bestelde kleding wordt geleverd, bijvoorbeeld 3 maanden. Hier hebben wij echter geen invloed op.

Zodra wij de kleding binnen hebben, sturen wij het zo snel mogelijk naar jullie door.

Met sportieve groeten,
Patricia Verkleij