Bestel uiterlijk 19 september clubkleding!

Beste clublid,

Als je clubkleding wilt bestellen, doe dit dan uiterlijk op maandag 19 september 2022. Daarna stuur ik al de bestellingen door naar Vermarc, die de bestellingen zal gaan inplannen, produceren en leveren. Dit proces kan soms wel drie maanden in beslag nemen, naar verwachting heb je de kleding dan vóór de kerst in huis.

Bestel je na 19 september? Dan wordt je bestelling pas na de volgende bestelperiode naar Vermarc doorgestuurd. De club heeft geen kleding op voorraad.

Clubkleding bestellen

Geen pasmogelijkheid

Voor deze bestelronde kunnen we helaas geen mogelijkheid organiseren om vooraf clubkleding te passen. Weet je niet welke maat je nodig hebt? Maak dan gebruik van de maattabel van Vermarc om de juiste maat te bepalen.

Bekijk maattabel

Retourneren niet mogelijk

Het is achteraf niet mogelijk om verkeerd bestelde kleding te ruilen of te retourneren. Je kunt het natuurlijk wel ruilen met of verkopen aan andere leden.

Problemen met inloggen?

Ieder lid heeft een account voor de “webshop” en kan inloggen met een gebruikersnaam die meestal bestaat uit de voor- en achternaam aan elkaar (bijvoorbeeld: klaasdegroot).

Inloggen met een e-mailadres kan ook, maar niet voor leden waarvan meerdere familieleden aan hetzelfde e-mailadres zijn gekoppeld. In dat geval kan alleen de gebruikersnaam worden gebruikt.

Weet je het wachtwoord niet meer? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de link “Wachtwoord vergeten?” op het inlogscherm of via onderstaande button.

Lukt het niet op je wachtwoord te resetten of heb je andere problemen? Stuur dan een e-mail naar de webredactie.

Wachtwoord herstellen

Afbeeldingen bij artikelen

Bij gebrek aan beter, wordt op de website gebruik gemaakt van de algemene productafbeeldingen van Vermarc (zwart/oranje). Hierdoor zie je niet bij elk artikel hoe het uiteindelijke artikel er uit komt te zien, maar uiteraard kun je er vanuit gaan dat de kleding die je bestelt wordt geleverd in de clubkleuren.

Lange levertijd

Houd er rekening mee dat het na 19 september flink lang kan duren voordat de bestelde kleding wordt geleverd, bijvoorbeeld 3 maanden. Hierop hebben wij echter geen invloed.

Zodra wij de kleding binnen hebben, sturen wij het zo snel mogelijk naar jullie door.

Met sportieve groeten,
Patricia Verkleij