Clubdag en clubweekend

Clubdag

Eens per jaar wordt de clubdag georganiseerd. Deze dag is bedoeld om leden, familie van leden en introducés bij elkaar te brengen onder het genot van een hapje en drankje en met diverse activiteiten. De clubdag staat vooral in het teken van gezelligheid.

Een vast item van de clubdag is de barbecue bij Outdoor Valley. Daarnaast vinden er andere activiteiten plaats, zoals de prijsuitreiking van de Dirt Cup, een clubfoto en een markt met (tweedehands) fietsen en onderdelen. Zo was er tijdens het 20-jarig jubileum van de club een mobiele klimtoren en een opblaasbare stormbaan geregeld.

Op welke dag de clubdag plaatsvindt, wordt ruim van tevoren aangekondigd via e-mail, de website en de (besloten) Facebookgroep van Dirty Hill. Meestal wordt de clubdag gecombineerd met de laatste wedstrijd van de Dirt Cup. Zodra er een datum bekend is, zal deze uiteraard ook in de clubkalender worden gezet.

Clubweekend

De club organiseert jaarlijks een clubweekend voor zowel jeugdleden als voor de volwassenen. Een clubweekend vindt bij voorkeur plaats in een mooie fietsomgeving. De kosten voor deze weekenden proberen we zo laag mogelijk te houden, waardoor het voor iedereen mogelijk moet zijn om deel te nemen. Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken hoe het is om op andere terreinen te mountainbiken.