Clubdag en clubweekend

Clubdag

Eens per jaar wordt de clubdag georganiseerd. Deze dag is bedoeld om leden, familie van leden en introducés bij elkaar te brengen. De clubdag staat – naast mountainbiken – vooral in het teken van gezelligheid. Uiteraard met een hapje en een drankje en diverse activiteiten. 

Op welke dag de clubdag plaatsvindt, wordt ruim van tevoren aangekondigd via e-mail, de website en de (besloten) Facebookgroep van Dirty Hill. Meestal wordt de clubdag gecombineerd met een clubcompetitie wedstrijd van de Dirt Cup. 

Clubweekend

De club organiseert jaarlijks een clubweekend voor zowel de jeugdleden als voor de volwassenen. Een clubweekend vindt plaats in een mooie fietsomgeving.

De jeugd gaat veelal naar een groepsaccommodatie op de Utrechtse Heuvelrug. Er wordt uiteraard veel gemountainbiked in de omgeving, afgewisseld met andere activiteiten.

Het clubweekend voor de volwassenen is telkens op een andere locatie in de Ardennen, de Eiffel of een ander mooi gebied waar flink wat hoogtemeters kunnen worden gemaakt. 

De kosten voor deze weekenden proberen we zo laag mogelijk te houden, waardoor het voor iedereen mogelijk moet zijn om deel te nemen. Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken hoe het is om op andere terreinen te mountainbiken.