Dirty Hill on Tour Bergen op Zoom | 7 april

Wat?

Ditmaal is DH on Tour te gast in Bergen op Zoom.

Op net iets minder dan een uurtje rijden van Outdoor Valley liggen op de Brabantse Wal een een aantal mooie mountainbikeroutes. Onze tocht gaat grotendeels over de routes van Bergen op Zoom: Boslust, Bergse Heide en Halsteren. We rijden ook langs een mooie trainingsspot die alleen bekend is bij de locals (red.: onze begeleider). En als toetje doen we nog de Col du Kragge (daar staan we vlakbij geparkeerd).

De totale tocht zal ca. 45 km zijn, maar omdat we halverwege weer langs de auto rijden, kunnen diegenen die minder kilometers willen rijden, daar de route inkorten.

Informatie over de lokale routes is terug te vinden op Bergen op Zoom (mtbroutes.nl) Daar vind je ook informatie over het hoogteprofiel, referenties etc. Maar eigenlijk is de route niet goed te beschrijven…Die moet je beleven!

We starten in één groep. Afhankelijk van het gewenste tempo en de hoeveelheid begeleiders kan de groep eventueel worden gesplitst.

Richard van de Velde zal de tochten begeleiden (waarvoor dank !)

Wanneer?

Op zondag 7 april 2024 van 10:00 uur tot ca 13:00 uur.

Zorg dat je om 9:45 uur op lokatie bent, zodat we om 10:00 uur echt kunnen starten!

Waar?

We verzamelen op Bergsebaan 27 in Bergen op Zoom

Voor Wie?

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen. De tocht is afwisselend en kent de nodige leuke features voor wie airtime wil. Maar overal is omheen te rijden. Dus ook wie de wielen aan de grond wil houden, kan zonder meer mee. De totale tocht zal ca. 45 km zijn, maar omdat we halverwege weer langs de auto rijden, kunnen diegenen die minder kilometers willen rijden daar de route inkorten. En nog een voordeel, je kan halverwege bidons omwisselen en evt wat extra eten pakken.

De routes zijn zowel geschikt voor fietsers met enige ervaring als voor de meer gevorderde fietsers.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig, maar kan wel in de groepsapp ‘Dirty Hill on Tour’. Zorg hoe dan ook dat je op tijd op de verzamelplaats bent (ook als je aangemeld bent)

Bijzonderheden

Er is geen vignet nodig om mee te doen aan deze tocht.

Bij een slechte weersvoorspelling kan deze activiteit tot uiterlijk zaterdag 6 april 19.00 uur worden afgelast Dit wordt medegedeeld op de website, Whatsapp en Facebook van Dirty Hill.

Whatsappgroep

Op 3 mei 2022 is er een nieuwsbericht geweest waarbij je toestemming geeft om jouw nummer in de Dirty Hill on Tour Whatsappgroep toe te voegen. In deze Whatsappgroep zal het laatste nieuws omtrent georganiseerde toertochten worden gecommuniceerd. Ook is er gelegenheid om via deze Whatsappgroep mensen voor een mountainbikerit uit te nodigen buiten de georganiseerde activiteiten om.

Meld je snel aan! https://www.dirtyhill.nl/2022/05/meer-touren-met-dirty-hill-on-tour-meld-je-aan/

NB: De Fat Alberts training voor de volwassenen  in Bergschenhoek gaat gewoon door.