Dirty Hill On Tour 3 mrt 2024

Wat?

Ditmaal is DH on Tour te gast in Leersum en Amerongen. Prachtig gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Op ca. 60 minuten rijden van Outdoor Valley liggen de mountainbikeroutes Leersum en Amerongen. De routes zijn resp. 20 en 19 km. lang en misschien wel de twee mooiste MTB-routes van Nederland. Meer informatie over de routes is terug te vinden op Leersum (mtbroutes.nl) en Amerongen (mtbroutes.nl). Daar vind je ook informatie over het hoogteprofiel, referenties etc. We starten in één groep. Afhankelijk van het gewenste tempo en de hoeveelheid begeleiders kan de groep eventueel worden gesplitst. Jeroen van de Ven zal beide tochten begeleiden.

Wanneer?

Op zondag 3 maart 2024 van 10:00 uur tot ca 13:15 uur.
Zorg dat je rond 9:45 uur op locatie bent, zodat niemand op elkaar hoeft te wachten en we om 10:00 uur echt kunnen starten!

Waar?

We verzamelen op Parkeerplaats Darthuizen op de Utrechtsebaan in Leersum (A12 afslag N226 Maarsbergen, Leersum Woudenberg).

Voor Wie?

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen. Beide routes zijn qua niveau aangemerkt als 4,5 sterren (van de 5!*****). De routes zijn vloeiend aangelegd en goed onderhouden. Er zitten zeker uitdagende stukken tussen, maar die zijn ook goed te doen met lagere snelheden. De routes zijn dan ook geschikt voor fietsers met enige ervaring als voor de meer gevorderde fietsers. Enige conditie is wel vereist.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig, maar kan wel in de groepsapp ‘Dirty Hill on Tour’. Als je ervoor kiest om je niet aan te melden, weten we natuurlijk niet dat je komt. En kunnen we ook niet op je wachten. Zorg daarom dat je op tijd op de verzamelplaats bent (ook als je wel aangemeld bent).

Bijzonderheden

Let Op: Er is een vignet nodig om mee te doen aan deze tocht!
Deze is digitaal te bestellen op Vignet – MTB Utrechtse Heuvelrug (mtb-utrechtseheuvelrug.nl) en kost €7,50 (één jaar geldig en ook geldig op andere routes op de Utrechtse Heuvelrug).

De huidige staat van beide parcoursen is goed, afgaande op referenties. Bij een slechte weersvoorspelling kan deze activiteit tot uiterlijk zaterdag 2 maart 19.00 uur worden afgelast Dit wordt medegedeeld op de website, Whatsapp en Facebook van Dirty Hill.

Whatsappgroep

Op 3 mei 2022 is er een nieuwsbericht geweest waarbij je toestemming geeft om jouw nummer in de Dirty Hill on Tour Whatsappgroep toe te voegen. In deze Whatsappgroep zal het laatste nieuws omtrent georganiseerde toertochten worden gecommuniceerd. Ook is er gelegenheid om via deze Whatsappgroep mensen voor een mountainbikerit uit te nodigen buiten de georganiseerde activiteiten om.

Meld je snel aan! Voeg mij toe aan de WhatsApp-groep

NB: De Fat Alberts training voor de volwassenen in Bergschenhoek gaat gewoon door.