De toekomst van Dirty Hill?! Praat mee op 31 oktober!

Dirty Hill is een leuke vereniging! Maar hoe zorgen we ervoor dat we leuk blijven? Dat horen we graag van jou! 

Waarom?

Het gaat best goed met Dirty Hill; een stabiel aantal leden, een mooi parcours en veel activiteiten. Veel dingen doen we echter omdat we dat “altijd zo hebben gedaan”. En dat is geen garantie voor blijvend succes in de toekomst. Want de wereld om ons heen verandert, net als de behoeften van leden. 

Daarom willen graag van leden zoals jij horen wat de behoefte is, wat er goed gaat en wat er beter kan!

Wat?

Om het hier met elkaar over te hebben, organiseren wij een bijeenkomst, de zogenoemde “toekomst van Dirty Hill bijeenkomst”! 

Deze bijeenkomst wordt geleid door Nelly Voogt, een ervaren procesbegeleider en thuis in de wielerwereld. Ze is ingeschakeld door gemeente Lansingerland om ons hierbij te helpen.

Tijdens de bijeenkomst zullen diverse onderwerpen aan bod komen, zoals wat goed gaat, wat beter/anders kan, interne- en externe ontwikkelingen, uitdagingen en ledentevredenheid.  

Voor wie?

Van ieder lid die zich betrokken voelt bij Dirty Hill krijgen we uiteraard graag feedback. Tijdens de bijeenkomst hebben we graag een goede vertegenwoordiging van de verschillende “groepen” binnen onze club; (ouders van) jeugd, dames, heren, nieuwe leden, “oude” leden, recreatieve rijders, wedstrijdrijders, etc. 

Kortom, het is dus ook voor jou bedoeld!

Wanneer?

Maandagavond 31 oktober 2022 van 20:00 tot 22:00 uur.

Waar?

Bij Outdoor Valley, in de ruimte boven de kanoshop.
Hoeksekade 141, Bergschenhoek.

Meld je aan!

Jij helpt ons enorm als je wilt deelnemen aan de bijeenkomst. Twijfel dus niet langer en meld je aan!

Alvast veel dank voor jouw deelname!

Ik doe mee