Inschrijven clubweekend volwassenen 2024 – Zuid-Limburg

Vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juni

Let op! Inschrijven kan tot 28 februari, daarna is de inschrijving gesloten.

Beste leden,

Een lang gekoesterde wens is een clubweekend in eigen land. Maar dan wel in een omgeving die voor de verschillende mtb-niveaus in onze club alles te bieden heeft.

Bart Brentjens (tienvoudig Nederlands en Olympisch mtb-kampioen) was zo vriendelijk ons te adviseren: ‘De goed onderhouden mountainbikeroutes in Zuid-Limburg bieden alles wat ik nodig heb voor een uitdagende rit. Steile hellingen en technische afdalingen in een prachtig landschap. Ik kan ook heel makkelijk diverse routes aan elkaar knopen.’

Een beetje conditie is dus wel vereist. Als je, bijvoorbeeld, ons parcours drie keer achter elkaar kunt rijden, zit het wel goed.

De inschrijving sluit 28 februari. De animo is naar verwachting weer groot, dus schrijf je snel in, want het aantal slaapplaatsen is beperkt.

Wat gaan we dit jaar doen?

Er wordt weer een prachtig clubweekend georganiseerd exclusief voor onze volwassen leden. Een uitzondering maken we voor 16+ ers die het niveau makkelijk aankunnen en met een ouder meekomen.

De komende tijd gaat de ToerCo het weekend weer goed voorbereiden door een mooie selectie van routes paraat te hebben voor alle niveaus en voor alle weersomstandigheden.

Het recept is inmiddels beproefd: Op zaterdag om 10.00 uur rijden we gezamenlijk in verschillende groepen, opgedeeld naar niveau en niet te groot. We kiezen dan op de zaterdag voor een lekker lange route, onderbroken door een lunch onderweg. Zaterdag eten we gezamenlijk en is onze gemeenschappelijke clubruimte tot 23.00 uur open.

Op vrijdagmiddag en zondagochtend wordt er ook gebiked op routes die we hebben bedacht voor onze club, maar dat is wat minder strak georganiseerd. Hoewel, vrijdag zijn de meeste deelnemers al rond 12.00 ter plekke voor een rit en zondag is vaak een kleine editie van de zaterdag maar dan zonder de lange napret, want we moeten dan allemaal weer naar huis. Verdere details volgen via e-mails die deelnemers ontvangen na de inschrijving.

De speciale Funduro-groep gaat downhillen in het op fietsafstand gelegen Aken, net over de grens. Deze groep maakt aparte afspraken qua parcours.

Verblijf

Tijdens het clubweekend verblijven we in het ruim 700-jarige Gilleshof aan de Zandberg 20 in Bocholtz. Al 400 jaar ontvangt dezelfde familie hier haar gasten. Het is een sfeervolle, authentieke plek vol historische details die veel rust uitstraalt.

We slapen in enkele appartementen, geschikt voor 4 tot 6 personen. (Slechts voor een enkeling is er, als het niet anders kan, een kamer voor 1 tot 2 personen). Bedlinnen en handdoeken liggen klaar.

We huren een aparte ruimte waarin we als club de fietsen veilig kwijt kunnen, waar we ook ontbijten op zaterdag en zondag en dineren op zaterdag (alles via catering). We kunnen er ook tot 23.00 uur een drankje doen. Na 23.00 uur, zo is afgesproken, heerst er rust en kunnen we in de appartementen gaan slapen of daar nog wat drinken.

Op de binnenplaats bevindt zich een Coffee Corner in het oude bakhuis. Hier kun je genieten van een kop vers gemalen koffie.

De ervaring leert dat enkele deelnemers op vrijdag pas laat aankomen. Het diner op die vrijdagavond is daarom voor eigen rekening en op een zelf te regelen plek. De toercommissie denkt nog na over een restauranttip voor na afloop van de vrijdagmiddagrit.

Wat kost het?

Als club leggen we voor iedereen een bedrag bij, waardoor we dit clubweekend kunnen aanbieden voor € 170,- per persoon.

Hiervoor krijg je dus 2 overnachtingen inclusief 2x ontbijt en 1 zaterdagdiner. Ook de toeristenbelasting is inbegrepen.  

Wat krijg je niet: de reis naar Gilleshof, eten en drinken buiten het arrangement, reisverzekering.

Inschrijven

De inschrijving is mogelijk voor volwassenen en jeugd (met ouder) vanaf 16 jaar met behulp van het onderstaande inschrijfformulier. Lidmaatschap van Dirty Hill is een vereiste. De inschrijving sluit op 28 februari 2024! Bij het inschrijven dien je – evenals bij de laatste edities – direct te betalen. Pas na betaling is je inschrijving definitief. Geef ajb ook aan of je speciale (eet-)voorkeuren hebt en of we je telefoonnummer mogen gebruiken in een aparte groepsapp voor het Clubweekend (dit regel je direct via https://chat.whatsapp.com/Gi1Na0BocDY8w3hYiFmIZQ).

Bij annulering geld terugvorderen is niet mogelijk Wat in zo’n geval veel makkelijker is: iemand anders van Dirty Hill jouw plekje op de lijst laten innemen en de financiën onderling regelen.

Na het inschrijven ontvang je via e-mail verdere informatie (m.b.t. accommodatie, eten, routes, activiteiten, aankomst, ect.). Mocht je nog een vraag hebben, dan kun je altijd een e-mail sturen naar de toercommissie of die vraag al stellen bij de inschrijving.

Wij hopen dat ook dit jaar weer veel leden zich aanmelden voor dit grootse mountainbikefeest.

Met sportieve groet,

De Toercommissie

Joost Vrancken, Jeroen van de Ven, Roy Harfterkamp en Helmut de Hoogh


Inschrijfformulier

Inschrijven was mogelijk tot en met 28 februari, nu is de inschrijving gesloten.