Woensdag 29 december: Indoor mountainbiken! Meld je nu aan!

Deze activiteit kan vanwege de lockdown helaas niet doorgaan, dus is aanmelden niet meer mogelijk.

Door de vele aanmeldingen is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor het tijdslot 10:30 – 12:30. Het is ons gelukt om het aansluitende tijdslot (vanaf 12:30) ook voor Dirty Hill te reserveren, lees hierover meer in dit bericht.

Wat?

Op woensdag 29 december gaan we met Dirty Hill naar Indoor Mountainbike in Almere. Bij Indoor Mountainbike kun je bínnen mountainbiken en op 29 december is de baan helemaal gereserveerd voor Dirty Hill.

Dit is het ideale uitstapje in de Kerstvakantie, dus ga mee en meld je nu aan!

Indoor Mountainbike?

Bij Indoor Mountainbike kun je in een kas mountainbiken over een aangelegde route van in totaal 4 km waarop je jezelf flink kunt uitleven. De route is geschikt voor jong en oud en is veilig en uitdagend van beginner tot zeer geoefende mountainbiker.

Bij droog weer is ook de pumptrack (buiten) geopend.

Voor meer informatie: zie www.indoormountainbike.nl

Niveaus

Het parcours is opgedeeld in drie verschillende niveaus: blauw voor beginners en kinderen, rood als je al meer durft en kunt, en zwart is voor de echte durfals en ervaren mountainbikers.

Eten, drinken, horeca

​Vanuit Dirty Hill wordt gezorgd voor koffie/thee/fris en wat lekkers. Als je meer wilt, kun je terecht in de horeca. Begeleiders of niet-fietsers kunnen plaatsnemen in de horeca, met zicht op het parcours. In de horeca wordt wel met een corona toegangsbewijs (QR code) gewerkt, meer daarover kun je lezen op hun website.

Voor wie?

Voor alle Dirty Hill leden én begeleiders.

Wanneer?

Woensdag 29 december van 10:30 tot 12:30 uur. We verzamelen om 10:15 bij Indoor Mountainbike voor de deur.

Waar?

Het adres van Indoor Mountainbike is:

E. Heimansweg 8
1331 AP Almere

Dit is ongeveer vijf kwartier tijden vanaf Rotterdam

Wat kost het?

Als Dirty Hiller krijg je korting op de entreeprijs. Deze korting geldt alleen op 29 december van 10.30 tot 12.30 uur. De kosten inclusief korting zijn:

  • Kinderen t/m 13 jaar: €8,50 p.p.
  • Personen vanaf 14 jaar €10,95 p.p.

Entree wordt ter plekke betaald. De entree voor begeleiders/niet-fietsers is gratis.

Uiteraard neem je je eigen mountainbike én helm mee. Je kunt ter plekke ook mountainbikes huren, geef dat dan even aan bij de inschrijving. Huren is voor eigen rekening.

Vervoer

We gaan ervan uit dat iedereen op eigen gelegenheid naar Indoor Mountainbike reist. Mocht je willen carpoolen of geen vervoer hebben, probeer dan met een ander clublid mee te rijden. 

Aanmelden (verplicht)

Aanmelden is verplicht in verband met de maximale capaciteit op de route en de coronamaatregelen. VOL IS VOL! En let op: QR code is op deze locatie voor volwassenen verplicht.

Als je onderstaand formulier invult, wordt jouw aanmelding direct naar Indoor Mountainbike gestuurd.