Clubfeest Dirty Hill 25 jaar! op zondag 29 september

Dirty Hill bestaat dit jaar 25 jaar! Dat vieren we met een groots clubfeest op zondag 29 september van 16.00 tot 20.00 uur bij Outdoor Valley.

Leden, oud-leden, sponsoren en alle anderen die de club een warm hart toedragen zijn van harte welkom! Voor het clubfeest vragen we een kleine bijdrage in de vorm van een feestticket. Wacht niet te lang, via de button onderaan kun je ze gelijk kopen!

Over de inhoud van het spetterende feest willen we nog niet teveel verklappen. Het wordt in ieder geval erg leuk met een barbecue, DJ én bikes! (maar dan anders). Ook aan de kids is gedacht: zij kunnen tokkelen, waterfietsen en kanoën (tip: neem droge kleren mee!).

Groepsfoto: Clubkleding aan!

Rond 17.00 uur maken we een groepsfoto met alle leden. Daarom is het leuk als je je clubkleding aan doet!

Tweedehandsmarkt

Tijdens het clubfeest is er ook een tweedehandsmarkt. Dus heb jij nog mountainbikespullen waar je vanaf wilt, zoals kleding, zadels, banden, bidons of wat dan ook, biedt ze aan op het clubfeest! Laat het ons weten via het formulier, dan reserveren we een plekje voor je.

Of… neem je spullen mee en geef ze aan de club! Er is een kraam met spullen waarvan de opbrengst ten goede komt aan de clubkas.

Prijsuitreiking Dirt Cup

Op 29 september wordt ook de Dirt Cup #5 Trial verreden, de laatste wedstijd van de Dirty Hill clubcompetitie. Op het clubfeest vindt de prijsuitreiking plaats voor de beste allround mountainbiker van Dirty Hill in 2019.

Feesttickets voor clubfeest

Per feestticket zijn barbecue en 2 consumpties inbegrepen.

  • Voor clubleden: 10 euro
  • Voor niet-leden (zoals oud-leden en gezinsleden van clubleden): 15 euro

Kinderen van clubleden tot en met 6 jaar mogen gratis mee.

De feesttickets zijn te verkrijgen via onderstaande button (direct afrekenen met iDEAL). Je kunt meerdere feesttickets tegelijk kopen, bijvoorbeeld voor je hele gezin. De link is beschikbaar tot en met zondag 22 september.

LET OP! Na zondag 22 september of op de dag zelf is het niet mogelijk om nog een feestticket te kopen.

Feesttickets kopen