Zo. 16 juni: mtb toch Midden Delfland i.p.v. trainingen

Zondag 16 juni, op Vaderdag nog wel, is er een leuke ATB toertocht door Midden Delfland. Er is die dag geen training op de club, dus een mooie kans om met een hele grote groep Dirty Hillers acte de présence te geven. Hieronder de tekst van de organisatie:

Zondag 16 juni is het zover: weer een editie van de ATB Tocht Midden-Delfland. Kom je dit mooie gebied ook verkennen? Er zijn 2 ritten, 1 van 35km en 1 van 50km. Daarin zit tevens het MTB parcours van Vlaardingen, maar je zult ook langs Schiedam, Rotterdam, Delft en Schipluiden komen.

De bijdrage is EUR 5 per deelnemer, voor kinderen onder de 12 jaar gratis. Voor deelnemers is er onderweg een pauzeplaats, waar gratis versnaperingen zullen liggen.

Zet hem in je agenda: 16-06-2019.

Inschrijven en start tussen 09:00-11:00 uur bij tennisvereniging VLTC Vlaardingen aan de Watersportweg 5. Deelname op eigen risico.

Een route die voor alle leden te doen zal zijn en vaak kom je op plekken waar je normaal gesproken niet komt op je mountainbike. We verzamelen, net als bij een training, om 10.00 uur bij bovengenoemd adres. Hopelijk zien we jullie massaal bij de start, tot dan!