Clubweekend Winterberg: inschrijving geopend

Dit jaar bestaat Dirty Hill 25 jaar! Dit vieren we onder meer met het Zilveren Clubweekend.

Wanneer?

Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni 2019 (dit is een week voor het jeugdweekend).

Waar?

Het clubweekend vindt plaats in (de omgeving van) Winterberg op ongeveer 4,5 uur rijden van Rotterdam. Het gebied biedt mtb-ers van zeer uiteenlopende niveaus en met verschillende wensen veel mogelijkheden.

Voor wie?

Uitgenodigd zijn alle volwassen clubleden van Dirty Hill. Enige techniek en conditie zijn wel vereist. Vuistregel is dat je zonder problemen drie rondjes op ons eigen parcours achter elkaar kunt rijden.

Inschrijving en kosten

Inschrijven voor dit weekend kan tot en met 28 maart 2019. Per persoon wordt een eigen bijdrage gevraagd van €95,-. Dit bedrag dient direct bij inschrijving te worden voldaan.

Beperkt aantal plaatsen

Er is een maximum van 40 inschrijvingen. Wacht dus niet te lang en schrijf je snel in!

Hotel

Dit jaar overnachten we met z’n allen in een hotel. Om de kosten daarvan te dekken, draagt de club ook een deel van de kosten.

Voor die 95 euro krijg je: twee overnachtingen in tweepersoonskamers, twee keer ontbijt en twee keer diner exclusief drankjes in Hotel Altastenberg in Winterberg.

Bij het hotel kunnen fietsen veilig worden opgeborgen en schoongemaakt. Na de diners op vrijdag en zaterdag is de bar geopend.

Programma

Het precieze programma is de toercommissie nog aan het maken. Het zal neerkomen op pittige toertochten op verschillende niveaus op zaterdag, mits het lukt met gidsen. Vrijdagmiddag en zondagochtend wordt er ook gebiked, maar dat wordt minder strak ingevuld.

Bikepark

In Winterberg is er een bikepark met trails voor downhillen, waarvan sommige goed met een hardtail zijn te rijden. Wie daarvan gebruik wil maken, moet wel zelf de kosten voor de skilift voldoen (tussen 15 en 32 euro per dag). Dirty Hill-lid Chris de Vogel is een van de leden die het bikepark goed kent. Hij gaat mee en kan ter plekke advies geven over de beste routes en prijzen.

Inschrijven

Om meteen een misverstand weg te nemen: je hebt je de afgelopen tijd voor allerlei activiteiten van de Toercommissie kunnen inschrijven, maar nog niet voor dit hoogtepunt; het clubweekend.

Door het inschrijfformulier in te vullen, kun je deelnemen aan dit Zilveren Clubweekend. De inschrijving geldt alleen voor volwassenen en bij uitzondering eventueel oudere jeugd (vanaf 16 jaar). Schrijf je dus op tijd in!

Mocht je toch nog een belangrijke vraag hebben, stuur dan een e-mail naar de toercommissie.

Na het inschrijven zal verdere informatie worden verstrekt (zoals accommodatie, eten, routes, activiteiten, aankomst, et cetera). 

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over dit bij voorbaat onvergetelijke Zilveren Clubweekend.

De Toercommissie;
Helmut de Hoogh,  Jaco de Koning, Wilko Evers en Richard van der Velde

Naar het inschrijfformulier