Inschrijving jeugdweekend geopend

Ga je mee met het Jeugdweekend van Dirty Hill?!

Wanneer?

Van vrijdag 6 juli t/m zondag 8 juli 2018

Het wordt een gezellig en sportief weekend waarin we gaan fietsen en andere activiteiten gaan ondernemen. Het precieze programma is nog niet bekend. Het ziet er ongeveer zo uit:

 • Vrijdag:
  Vanaf 19:00 aankomst op de locatie (eigen vervoer, fiets kan in aanhangwagen of bus mee).
  19:45 Start programma
 • Zaterdag:
  MTB tocht, iets met water, bosspel (avond)
 • Zondag:
  MTB activiteit. Vanaf 15:00 afsluiting en weer terug naar huis.

Waar?

We zullen verblijven in Austerlitz in het Lipke Zeilstrahuis van de Paasheuvelgroep. Het huis ligt in een prachtige omgeving met MTB routes aan de andere kant van de weg.

Wie?

Het weekend voor jeugdleden van 7 – 17 jaar. De activiteiten zullen enerzijds gezamenlijk en anderzijds op leeftijd en/of vaardigheid uitgevoerd worden. Naast de deelnemers gaan er ouders en trainers mee om te begeleiden. Er zal 1 op 5 begeleiding zijn.

Welke kosten?

Dankzij een bijdrage vanuit de club, kunnen we de kosten voor de deelnemers minimaal houden. De kosten per deelnemer zijn €75,- . Kosten mogen in ieder geval geen belemmering voor deelname zijn. Dus neem contact op met een van ons als de kosten een probleem zijn.

Inschrijven

Ga je graag mee?! Vul dan het inschrijfformulier onderaan dit bericht in.

Wij willen graag zo snel mogelijk weten hoe veel jeugdleden er mee willen gaan. Dit ook in verband met het vinden van eventueel extra begeleiding. De deadline voor inschrijving is 27 april 2018.

Er zijn behoorlijk wat plaatsen. Als er onverhoopt sprake is van meer inschrijvingen dan ruimte, dan zal de datum van betaling of betalingsregeling leidend zijn voor deelname. Deelname is definitief als de betaling voldaan is.

Wij hopen dat er heel veel jeugdleden mee gaan!

Met sportieve groet van de oudercommissie,

Arnold, Ernst, Leon, Liesbeth, Mario en Lars

Formulier

De inschrijving is gesloten.