Clubweekend 2018 voor volwassenen

Van vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni 2018 wordt er een clubweekend gehouden voor onze leden. Het weekend gaat plaatsvinden in Manderscheid in de Duitse Eifel. Dat is zo’n 365 kilometer en 3,5 uur rijden vanaf Rotterdam. Dit gebied van de Eifel wordt ook wel de vulkanische Eifel genoemd en heeft een geweldige natuur met meren die gevormd zijn in kraters. Rond deze meren en het glooiende landschap met zijn bossen, zijn verschillende mountainbikeroutes uitgezet.

Verblijf

Het weekend verblijven wij in Hotel Haus Burgblick, dat tegen een bergwal is aangebouwd met uitzicht op het stadje Manderscheid. Het ligt ook bij het begin van een van de spannendste mtb-paden in het gebied, Het Lieserpad. Zie impressie in youtube-filmpje https://www.youtube.com/watch?v=Ze00ameZTr0. Het hotel wordt gerund door Nederlanders. We overnachten 2 nachten, inclusief ontbijt en een diner. Er zullen voor ca. 30 man kamers worden gereserveerd. De kamers hebben een eigen douche en toilet. Het hotel beschikt over een fietsenberging en een afspuitplek. Kleding kan daar gewassen worden voor €1,50 p.p. per keer/dag.

Arrangement en kosten

Speciaal voor Dirty Hill wordt door het Hotel een arrangement geregeld. Tevens wordt door de club een budget gereserveerd. De eigen bijdrage voor een deelnemend clublid bedraagt €87,50 p.p. (exclusief consumpties). 

Inschrijven

Door het formulier onderaan dit bericht in te vullen, kan je deelnemen aan dit bijzondere clubweekend. De inschrijving geldt alleen voor volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar, die lid zijn van de club. De inschrijving sluit op zondag 18 maart maandag 26 maart. De sluitingsdatum is vroeg, omdat we rekening dienen te houden met het reserveren van zo’n grote groep.

Na het inschrijven zal verdere informatie worden verstrekt (zoals accommodatie, eten, routes, activiteiten, aankomst, ect.). Mocht je toch nog een belangrijke vraag hebben, dan kun een e-mail sturen naar de toercommissie.

Wij hopen dat veel leden zich aanmelden voor dit grootse festijn.

De Toercommissie (Jaco de Koning, Wilko Evers, Helmut de Hoogh en Richard van der Velde).

Formulier

De inschrijving is gesloten. Inschrijven kon tot en met maandag 26 maart 2018.