Clubkleding update: nieuwe leverancier en kleding passen

Nieuwe leverancier

Tijdens de laatste ALV op 25 november jl. is besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe kledingleverancier. Inmiddels is de volgende stap gezet en is er een keuze gemaakt voor Vermarc als nieuwe leverancier. Flexibiliteit is met name doorslaggevend geweest in de keuze voor deze Belgische firma, bekend van professionele wielerploegen als Quickstep, Lotto en de ploeg van wereldkampioen veldrijden Wout van Aert.

Er is een zeer ruim assortiment met verschillende kwaliteiten voor zowel heren, dames en kinderen. Een voorproefje kun je hier vinden op de site van VermarcSport.

Nieuw assortiment en ontwerp

De kledingcommissie en het bestuur zijn de komende periode nog druk met het verder uitwerken van het assortiment, het nieuwe design wat gemaakt moet worden en de definitieve prijsstelling.

Kleding passen op 13 januari 2017

Het passen en bestellen van nieuwe clubkleding kan tijdens de Nieuwjaarsborrel/Choco Nightbike wedstrijd op vrijdagavond 13 januari 2017. Daarna blijft de paskleding nog een week beschikbaar bij Bikers’ Best aan de Noordsingel 3 in Rotterdam. Daarna kan de kleding tot en met zaterdag 28 januari 2017 worden gepast bij Reinier Huizer in Pijnacker. Maak met hem een afspraak door hem een e-mail te sturen of te bellen naar 06-26564237.

Huidige voorraad = korting

De laatste kledingstukken worden nu met korting verkocht, zie hier wat er nog op voorraad is.

Voor vragen over de clubkleding kun je contact opnemen met Reinier Huizer.