Clubkleding passen en bestellen

In januari 2016 is er een nieuwe bestelronde voor clubkleding. Het ontwerp en merk Sportful zijn onveranderd. Bekijk het laatste ontwerp op de pagina Clubkleding.

In het overzicht hieronder kun je het assortiment en de bijbehorende prijzen bekijken.

» Assortiment clubkleding 2016

Passen en bestellen

Het passen en bestellen van nieuwe clubkleding kan tijdens de Choco Nightbike Experience op vrijdagavond 15 januari 2016. Daarna blijft de paskleding nog een week beschikbaar bij Bikers’ Best in Rotterdam.

Na de bestelling

Na zondag 24 januari wordt de kleding bij Sportful besteld. Deze zal ongeveer 2 maanden nodig hebben om de kleding te produceren en leveren. Voor het betalen van de kleding krijg je een nota toegestuurd. Omdat de kleding voor de levering aan Sportful moet worden betaald, willen we jullie vragen om zo spoedig mogelijk te betalen. Als de kleding door Sportful is geleverd, krijgt iedereen daarvan bericht.

Voor vragen over de clubkleding kun je contact opnemen met Reinier Huizer.