Wo 24-04: Dirt Cup XC – vooraf inschrijven!

Nu de kop van de Dirtcup er af is en de eerste slagen zijn geslagen om de beste Dirtyhiller te worden, mogen we woensdag 24 april weer aan de bak. Nu door middel van een gewone XC op de kleine berg. Het parcours zal de gehele kleine berg zijn, behalve voor de Little Alberts. Zij mogen bovenop afsnijden. Deze jongste bikers mogen hun vaardigheden in 20 minuten laten zien. De Rocket Rongroep rijdt het hele rondje en krijgt 25 minuten de tijd om zoveel mogelijk rondjes te rijden. De Racing Ralphs krijgen hier 30 minuten de tijd voor. Daarna starten alle volwassengroepen voor 45 minuten strijd.

Inschrijven voor deze XC kan door op de link onderaan dit bericht te klikken. Inschrijven kan tot woensdag 24 april 18.00 uur.

Alle wedstrijden starten vanaf de parkeerplaats zodat er voldoende ruimte is om een goede positie te behalen voordat we de singletrack op schieten. Vanaf 18.45 kan iedereen zijn/haar nummerbord ophalen. De kids starten om 19.00.
 
Om ook de XC te laten slagen, hebben we hulp nodig van jullie. Mensen die willen helpen bij het uitzetten van het parcours zijn om 18.00 van harte welkom. Ook tijdens de wedstrijd kunnen we niet zonder de hulp van baanposten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de wedcie door te mailen naar wedstrijdcie@dirtyhill.nl

Wij hebben er zin in en hopen dat jullie weer in net zulke grote getalen komen als afgelopen zondag!

Met sportieve groet,

De wedstrijdcommissie van Mountainbikeclub Dirty Hill

Inschrijven via: *Link is verwijderd, omdat inschrijven niet meer mogelijk is.*