Nieuwe sponsor: FitFirst Beweegcentrum

We hebben er een sponsor bij! Naast onze trouwe en zeer gewaardeerde sponsors Bike2Build, Schwalbe en Outdoor Valley, is ook FitFirst een sponsor van Dirty Hill geworden.

FitFirst Beweegcentrum is enerzijds een compleet sportcentrum met fitness en groepslessen en anderzijds een hoog kwalitatief behandelcentrum met o.a. (sport)fysiotherapie, manuele therapie, cesar therapie en shockwave-therapie.

Het unieke van hun formule moet worden gezocht in de ‘power’ van het team. Of je nu bij hun komt voor sporten of therapie zij gaan voor die doelen die voor jou gezondheid ‘het’ verschil maken.

De eigenaar van FitFirst Beweegcentrum, Eric-Jan Verdoold is tevens lid van mountainbike Club Dirty Hill sinds 1993. Van 2004 tot 2008 heeft hij met veel plezier Mountainbike trainingen gegeven aan vrouwen. Van oorsprong is hij Bewegingstechnoloog, daar ligt ook de basis van zijn kennis van het menselijk lichaam.

Christiaan Vink is als sportfysiotherapeut werkzaam bij FitFirst Beweegcentrum. Na zijn CIOS-opleiding is hij de opleiding fysiotherapie gaan volgen. In 2012 heeft hij de master opleiding sportfysiotherapie afgerond. Als afstudeeropdracht voor deze opleiding heeft hij onderzoek gedaan naar de ideale houding op de mountainbike/racefiets om blessures te voorkomen. Dit heeft hij gedaan met een speciaal programma genaamd Dart-Fish. Middels dit programma kan er tijdens het fietsen op de eigen fiets worden geanalyseerd welke hoeken en bewegingen het lichaam maakt. In combinatie met het testen van de lenigheid en kracht van het lichaam kan er worden geadviseerd wat de optimale fietshouding is om blessures te voorkomen. Ook nu nog wordt deze meting uitgevoerd binnen FitFirst Beweegcentrum. FitFirst Beweegcentrum en Dirty-Hill hopen op een prettige wisselwerking gezien de gezamenlijke interesse.

Bezoek de website van Fit First.