Dirty Hill on Tour Vlaardingen 2 juli

Wat?

Elke eerste zondag van de maand gaan de volwassenen ‘on tour’. We rijden dan met elkaar ergens in het land een leuke route of toertocht.

Deze keer blijven we lekker dicht bij huis en gaan we naar de Broekpolder in Vlaardingen. Hier ligt een leuke en toegankelijke mountainbikeroute van ca. 10 km. Ook is er een bikepark waar je je fietstechniek kunt bijschaven. Voor meer informatie over de route zie: https://www.mtbvlaardingen.nl/

We starten in één groep. Afhankelijk van het gewenste tempo en het aantal rondjes wat je wil doen, kan de groep worden gesplitst.

Fred Barendse zal deze tocht begeleiden.

Wanneer?

Op zondag 2 jul  09.45 uur tot 12.00 uur. Zorg dat je er rond 09.45 uur bent, zodat we echt om 10.00 uur kunnen starten!

De training voor de volwassenen in Bergschenhoek gaan op deze dag NIET door.

Waar?

We verzamelen op de parkeerplaats Broekpolder, bij restaurant Sushi A20, Watersportweg 11, 3138 HD Vlaardingen.

Wie?

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen en is voor ieder niveau geschikt

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Zorg dat je op tijd op de verzamelplaats bent.

Bijzonderheden

Er is geen vignet nodig om hier te mogen mountainbiken.

Bij een slechte weersvoorspelling kan deze activiteit tot uiterlijk zaterdag 1 juli 19.00 uur worden afgelast Dit wordt medegedeeld op website, Whatsapp en Facebook van Dirty Hill.

Whatsappgroep

Op 3 mei 2022 is er een nieuwsbericht geweest waarbij je toestemming geeft om jouw nummer in de Dirty Hill on Tour Whatsappgroep toe te voegen. In deze Whatsappgroep zal het laatste nieuws omtrent georganiseerde toertochten worden gecommuniceerd. Ook is er gelegenheid om via deze Whatsappgroep mensen voor een mountainbikerit uit te nodigen buiten de georganiseerde activiteiten om.

Meld je snel aan!

https://www.dirtyhill.nl/2022/05/meer-touren-met-dirty-hill-on-tour-meld-je-aan/