Club-BBQ op 24 juni; meld je snel aan!

Markeer zaterdag 24 juni als “Dirty Hill-dag” in je agenda, want dan staat zowel een Dirt Cup wedstrijd als de club-BBQ gepland! In dit bericht kun je lezen over de club-BBQ, informatie over de Dirt Cup wedstrijd kun je in een ander bericht op de website vinden.

Locatie club-BBQ (en prijsuitreiking)

De club-BBQ zal, na afronding van de Dirt Cup wedstrijd, plaatsvinden op het terrein van Outdoor Valley, bij de tipi tenten achter het douche-/toiletgebouw. Je kunt hier komen door eerst het toiletgebouw voorbij te lopen en rechtsaf het pad te volgen richting de tipi tenten.

Na de wedstrijd, die rond 16:30 uur klaar is, kun je al die kant op gaan. Er is dan een
mogelijkheid om wat te drinken en je kunt je aanwezigheid voor de BBQ bevestigen (je ontvangt dan ook de consumptiemuntjes). Ook vindt daar de prijsuitreiking van de Dirt Cup wedstrijd plaats.

Kosten club BBQ

Voor de barbecue wordt een bijdrage van €10,- p.p. gevraagd, voor zowel leden als
familieleden van clubleden die meekomen. Voor die kosten kun je mee-eten en ontvang je twee muntjes per persoon voor een lekker drankje.

De kosten per persoon dien je direct bij aanmelding te betalen.

Let op! Heb je je aangemeld (en betaald), maar kom je niet? Dan kunnen wij jouw bijdrage niet retourneren. We moeten die kosten namelijk wel gewoon aan Outdoor Valley betalen.

BBQ masters gezocht!

Heb je altijd al BBQ Master willen worden, of ben je het al? Het zou heel fijn zij als twee of drie personen zich meester willen maken over het vlees. Met 100 personen om de BBQ heen is niet zo’n goed plan. Grijp dus je kans en laat het even weten via het contactformulier (naar “Dirty Hill algemeen”).

Aanmelden t/m vrijdag 16 juni!

Als je mee wilt eten en drinken tijdens de club-BBQ is aanmelden verplicht. Je kunt je aanmelden (en direct betalen) via de button onderaan dit bericht.

Let op! Aanmelden kan t/m vrijdag 16 juni, daarna dienen wij aan Outdoor Valley door te geven voor hoeveel personen er vlees besteld moet worden.

Zonder aanmelding, geen BBQ en drankjes

Alleen als je je vooraf en uiterlijk vrijdag 16 juni hebt aangemeld, kun je meedoen met de BBQ en krijg je twee drankjes per persoon. Meld je dus gelijk even aan, zodat je het niet kunt vergeten.

Aanmelden

Aanmelden voor de club-BBQ kan via het webformulier hieronder.

Aanmelden kon t/m zondag 18 juni, nu is aanmelden helaas niet meer mogelijk.