De toekomst van Dirty Hill?! 2e bijeenkomst op 12 december!

Dirty Hill is een leuke vereniging! Maar hoe zorgen we ervoor dat we leuk blijven? Dat horen we graag van jou! 

Waarom?

Het gaat best goed met Dirty Hill; een stabiel aantal leden, een mooi parcours en veel activiteiten. Veel dingen doen we echter omdat we dat “altijd zo hebben gedaan”. En dat is geen garantie voor blijvend succes in de toekomst. Want de wereld om ons heen verandert, net als de behoeften van leden. Daarom willen graag van leden zoals jij horen wat de behoefte is, wat er goed gaat en wat er beter kan!

Op 31 oktober was de eerste bijeenkomst over ‘de toekomst van Dirty Hill’. Een enthousiaste groep deelnemers heeft veel ideeën opgeschreven. Deze ideeën zijn verdeeld over vier onderwerpen: het parcours, andere disciplines, bestuurszaken en trainingen.

Wat?

Op de tweede bijeenkomst gaan we verder. We werken een paar ideeën uit de eerste bijeenkomst uit tot een concreet plan.

Ook deze bijeenkomst wordt geleid door Nelly Voogt, een ervaren procesbegeleider en thuis in de wielerwereld. Ze is ingeschakeld door gemeente Lansingerland om ons hierbij te helpen.

Voor wie?

Ieder lid die zich betrokken voelt bij Dirty Hill is welkom bij deze tweede bijeenkomst. Ook als je er de eerste keer niet bij was. Kortom, het is dus ook voor jou bedoeld!

Wanneer?

Maandagavond 12 december van 20:00 tot 22:00 uur.

Waar?

Bij Outdoor Valley, in de ruimte boven de kanoshop.
Hoeksekade 141, Bergschenhoek.

Meld je aan!

Jij helpt ons enorm als je wilt deelnemen aan de bijeenkomst. Twijfel dus niet langer en meld je aan!

Alvast veel dank voor jouw deelname!

Ik doe mee