20 november: MTB routes Oosterhout

Op zondag 20 november gaan we de MTB routes in Oosterhout doen!

Wat?

Op redelijke korte afstand van Bergschenhoek liggen de mountainbikeroutes van Oosterhout. In een prachtige, bosrijke omgeving zijn 3 routes aangelegd, die aan elkaar zijn gekoppeld. De routes zijn voor ieder niveau geschikt.

We doen de routes van Dorst, Cadettenkamp en Vrachelen. In totaal is dat 35 kilometer, met 75 hoogtemeters. Door routes meerdere keren te rijden, kun je de afstand vergroten.

Voor meer informatie over de route zie: https://www.mtbtracksoosterhout.nl/dcv-route/
We starten in één groep. Afhankelijk van het gewenste tempo en afstand kan de groep worden gesplitst.

Wanneer?

Op zondag 20 november van 09.45 uur tot ongeveer 12.30 uur. Zorg dat je er rond 09.45 uur bent, zodat we om 10.00 uur kunnen starten! De training voor de Fat Alberts (volwassen) in Bergschenhoek gaan op deze dag NIET door.

Waar?

We verzamelen op de parkeerplaats naast het Pannenkoekenhuis “De Hannebroeck”, Hoevestraat 12, 4903 RR in Oosterhout. Dit is ruim 40 minuten rijden vanaf Rotterdam.

Wie?

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen. De route is voor ieder niveau geschikt. Onze voorzitter – Fred Barendse – is aanwezig als begeleider.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Zorg dat je op tijd op de verzamelplaats bent.

Bijzonderheden

Er is geen vergunning nodig om op deze routes te mogen mountainbiken. Bij een slechte weersvoorspelling kan deze activiteit tot uiterlijk zaterdag 19 november 18.00 uur worden afgelast. Dit wordt medegedeeld op website en Facebook van Dirty Hill.