Dirty Hill On Tour @ Rheden

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
2 april 2023 @ 09:45 – 14:00
2023-04-02T09:45:00+02:00
2023-04-02T14:00:00+02:00
Waar:
MTB route Rheden
Parkeerplaats Lappendeken
Diepesteeg 25, 6994 CC De Steeg
Nederland

Wat?

Na een aantal succesvolle toertochten heeft de toercommissie in overleg met het bestuur besloten hier een maandelijks vervolg aan te geven. De Dirty Tour zal elke eerste zondag van de maand georganiseerd worden. Voor april staat er een extreem leuke route op de planning.

Op circa anderhalf uur rijden vanuit Outdoor Valley ligt de  mountainbikeroute van Rheden. De route die we zullen rijden is een rondje van circa 50 kilometer. Die verlengt kan worden met een aantal rode lussen.

Voor meer informatie over de route zie: mtb-nationaalparkveluwezoom.nl. We starten in één groep. Afhankelijk van het gewenste tempo en afstand kan de groep worden gesplitst.

Wanneer?

Op zondag 2 april  09.45 uur tot ongeveer 12.30 uur. Zorg dat je er rond 09.45 uur bent, zodat we om 10.00 uur kunnen starten! De training voor de volwassenen gaat NIET door.

Waar?

We verzamelen op Parkeerplaats Lappendeken, Diepesteeg 25, 6994 CC in De Steeg

Wie?

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen. De route heeft meer hoogtemeters dan dat jullie gewend zijn van de toertochten die geweest zijn. Door tussentijds de technische rode lussen te rijden kan jij, jouw toertocht nog leuker en uitdagender maken. Durft jij het aan?

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Zorg dat je op tijd op de verzamelplaats bent.

Bijzonderheden

Er is een vergunning nodig om op deze routes te mogen mountainbiken. Dit betreft het vignet van Natuurmonumenten die verkocht wordt bij Mantel.com (en de superstores), 12gobiking en online bij natuurmonumenten zelf www.natuurmonumenten.nl/mtb/vignet. De kosten hiervan bedragen € 15.00 voor een jaarvergunning.  Bij een slechte weersvoorspelling kan deze activiteit tot uiterlijk zaterdag 1 april 19.00 uur worden afgelast (nee geen grap). Dit wordt medegedeeld op website, Whatsapp en Facebook van Dirty Hill. Dit is overigens dezelfde vergunning als die we gebruikt hebben bij Loonse en Druunese duinen

Whatsappgroep

Op 3 mei 2022 is er een nieuwsbericht geweest waarbij je toestemming geeft om jouw nummer in de Dirty Hill on Tour Whatsappgroep toe te voegen. In deze Whatsappgroep zal het laatste nieuws omtrent georganiseerde toertochten worden gecommuniceerd. Ook is er gelegenheid om via deze Whatsappgroep mensen voor een mountainbikerit uit te nodigen buiten de georganiseerde activiteiten om.

Meld je snel aan! www.dirtyhill.nl/2022/05/meer-touren-met-dirty-hill-on-tour-meld-je-aan/