Funduro jaarprogramma 2022

Beste leden,

De Funduro commissie heeft vorig jaar een groot aantal enthousiastelingen kennis laten maken met steiler, ruwer, ruiger en sneller terrein net over de grens in Duitsland. Wij als commissie vonden het enorm leuk om te zien hoe iedereen het spannende terrein probeerde te tackelen, met soms wat gelach als gevolg ;-).

Van beginner tot expert

En laten we eerlijk zijn, op de Nederlandse parcoursen krijg je niet genoeg rijtijd op dergelijk terrein mee om er ook echt van te leren en beter te worden. Daarom hebben wij voor iedereen van Dirty Hill een jaarprogramma opgesteld waarin we van beginner naar expert (nou ja, soort van… ;-)) gaan!

Van clinics tot weekendje Les Hautes Rivieres

Wij gaan jullie onder andere meenemen naar clinics onder leiding van echte EWS enduro racers, ook krijgen we les in het springen en droppen en bouwen langzamerhand onze skills op om schitterend terrein dieper in Duitsland en Belgie te kunnen rijden! Wij nemen jullie stap voor stap mee zodat je aan de ene kant je skills kunt verbeteren (die ook in NL goed van toepassing komen) en aan de andere kant je vertrouwen in het rijden kunt verhogen!

En als icing on the cake; een weekend in Les Hautes Rivieres! Een waar enduro walhalla!

Het programma

Hoe ziet het programma er dan uit? Nou zo:

Zaterdag 5 maart 2022:
Clinic van EWS enduro rijder Hans Oudeophuis in Hilversum

Zaterdag 19 maart:
Trailrijden in het nieuwe trailcentre van Spa, België

Zaterdag 11 juni 2022:
Trailrijden in Aken, Duitsland

Zaterdag 2 juli 2022:
Clinic jumpen en droppen in Beringen, België

Vrijdag 23 t/m zondag 25 september 2022:
Trailrijden in Les Hautes Rivieres, Frankrijk

Zondag 16 oktober 2022:
Trailrijden in Chaudfontaine

Houd de website in de gaten voor informatie en inschrijven voor bovenstaande activiteiten.

Funduro WhatsApp-groep

Houd tussendoor ook de Funduro Whatsapp groep in de gaten, want daar worden soms ook niet-aangekondigde ritten georganiseerd! Wil je ook worden toegevoegd? Stuur dan een berichtje met jouw telefoonnummer naar de Funcuro commissie. Uiteraard alleen bedoeld voor clubleden! 🙂

Met sportieve groeten,

De Funduro commissie,
Ben, Damir en Richard