4 Februari: Dirty Hill On Tour H-L Vuursche

Wat?

Dit maal is de toerco te gast in Hoge Vuursche en Lage Vuursche. Een prachtig gebied waar een mooie rit gereden wordt.

Op circa 60 minuten rijden vanuit Outdoor Valley liggen de mountainbikeroutes Hoge Vuursche en Lage Vuursche.  De routes die we gaan rijden zijn resp. 21 en 12 km.  

Voor meer informatie over de route Hoge Vuursche (mtbroutes.nl) en Lage Vuursche (mtbroutes.nl). We starten in één groep. Afhankelijk van het gewenste tempo en de hoeveelheid begeleiders kan de groep eventueel worden gesplitst.

Jeroen van de Ven zal beide tochten begeleiden.

Wanneer?

Op zondag 4 februari 2024 van 10:00 uur tot ca 12:30 uur.

Zorg dat je rond 9:45 uur op locatie bent zodat niemand op elkaar hoeft te wachten en we om 10:00 uur echt kunnen starten!

Nota bene: De training voor de volwassenen  in Bergschenhoek gaat overigens gewoon door.

Waar?

We verzamelen op de parkeerplaats Hoge Vuurseweg 11 in Baarn.

Voor Wie?

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen. Beide routes zijn qua niveau aangemerkt als ca. 3,8 sterren (van de 5). Daarmee zijn ze geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fietsers.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig, maar kan wel op WhatsApp. Als je kiest om je niet aan te melden, weten we natuurlijk niet dat je komt en kunnen we ook niet op je wachten. Zorg daarom dat je op tijd op de verzamelplaats bent (ook als je wel aangemeld bent ????)

Bijzonderheden

Let Op: Er is een vignet nodig om mee te doen aan deze tocht!

Deze is online te bestellen op Vignet – MTB Utrechtse Heuvelrug (mtb-utrechtseheuvelrug.nl) en kost € 7,50 (één jaar geldig en ook geldig op andere routes op de Utrechtse Heuvelrug)

De huidige staat van beide parcoursen is goed, afgaande op referenties. Bij een slechte weersvoorspelling kan deze activiteit tot uiterlijk zaterdag 3 februari 19.00 uur worden afgelast Dit wordt medegedeeld op website, Whatsapp en Facebook van Dirty Hill.

Whatsappgroep

Op 3 mei 2022 is er een nieuwsbericht geweest waarbij je toestemming geeft om jouw nummer in de Dirty Hill on Tour Whatsappgroep toe te voegen. In deze Whatsappgroep zal het laatste nieuws omtrent georganiseerde toertochten worden gecommuniceerd. Ook is er gelegenheid om via deze Whatsappgroep mensen voor een mountainbikerit uit te nodigen buiten de georganiseerde activiteiten om.

Meld je snel aan!

https://www.dirtyhill.nl/2022/05/meer-touren-met-dirty-hill-on-tour-meld-je-aan/