Aanmelden voor Indoor Mountainbiken op 29 december 2023

Wat?

Op vrijdag 29 december gaan we met Dirty Hill naar Indoor Mountainbike in Almere. Bij Indoor Mountainbike kun je bínnen mountainbiken en op 29 december is de baan twee uur lang (van 10:30 tot 12:30 uur) helemaal gereserveerd voor Dirty Hill.

LET OP! Aanmelden is verplicht en kan t/m dinsdag 26 december!

Indoor Mountainbike?

Bij Indoor Mountainbike kun je in een kas mountainbiken over een aangelegde route van in totaal 4 km waarop je jezelf flink kunt uitleven. De route is geschikt voor jong en oud en is veilig en uitdagend van beginner tot zeer geoefende mountainbiker.

Bij droog weer is ook de pumptrack (buiten) geopend.

Voor meer informatie: zie www.indoormountainbike.nl

Niveaus

Het parcours is opgedeeld in drie verschillende niveaus: blauw voor beginners en kinderen, rood als je al meer durft en kunt, en zwart is voor de echte durfals en ervaren mountainbikers.

Voor wie?

Voor alle leden van Dirty Hill én begeleiders. Er is plek voor 40 deelnemers; vol is echt vol!

Wanneer?

Vrijdag 29 december van 10:30 tot 12:30 uur. We verzamelen om 10:15 bij Indoor Mountainbike voor de deur.

Waar?

Het adres van Indoor Mountainbike is:

E. Heimansweg 8
1331 AP Almere

Dit is ongeveer vijf kwartier tijden vanaf Rotterdam

Wat kost het?

Als Dirty Hiller krijg je korting op de entreeprijs. Deze korting geldt alleen op 29 december van 10.30 tot 12.30 uur. De kosten inclusief korting zijn:

  • €7,50 p.p.

Deze kosten dienen direct bij aanmelding betaald te worden en gelden alleen voor de deelnemers (dus: begeleiders/niet-fietsers mogen gratis mee).

Uiteraard neem je je eigen mountainbike én helm mee. Je kunt ter plekke ook mountainbikes huren, geef dat dan even aan bij de inschrijving. Huren is voor eigen rekening.

Vervoer

We gaan ervan uit dat iedereen op eigen gelegenheid naar Indoor Mountainbike reist. Mocht je willen carpoolen of geen vervoer hebben, probeer dan met een ander clublid mee te rijden. 

Aanmelden (verplicht)

Aanmelden kan t/m dinsdag 26 december en is verplicht in verband met de maximale capaciteit op de route en vol is vol!

Als je via onderstaande button het aanmeldformulier invult, wordt jouw aanmelding naar het clublid gestuurd dat deze activiteit namens de club organiseert.

Nu aanmelden

Daarna: deelnemersformulier invullen

Om te kunnen fietsen bij Indoor Mountainbike in Almere, stellen zij het verplicht dat vooraf hun “deelnemersformulier” wordt ingevuld. Zonder ingevuld formulier heb je geen toegang tot de route.

Om bovenstaande reden dien je na aanmelding via onderstaand formulier ook nog het deelnemersformulier van Indoor Mountainbike in te vullen. Voor minderjarige kinderen geldt dat een ouder het formulier moet invullen.

Formulier invullen