Zondag 3 december: Dirty Hill on Tour Nijmegen

Zondag 3 december is er weer een Dirty Hill on Tour! Onder het motto ‘samen uit, samen thuis’ doen we een mooie mountainbike-route of toertocht ergens in het land.

Wat?

Om het jaar knallend af te sluiten komt de toerco ditmaal met een knallende route.

Op ongeveer anderhalf uur rijden vanuit Outdoor Valley liggen de mountainbikeroutes van Nijmegen. De route die we zullen rijden is een rondje van circa 50 á 60 km.

Voor meer informatie over de route https://www.mtb-rijkvannijmegen.nl. We starten in één groep. Afhankelijk van het gewenste tempo en afstand kan de groep worden gesplitst.

Joost zal deze tocht begeleiden.

Wanneer?

Op zondag 3 december van 9.45 uur tot ongeveer 12.30 uur. Zorg dat je er rond 9.45 uur bent, zodat we om 10.00 uur kunnen starten!

De training voor de volwassenen gaat deze dag niet NIET door.

Waar?

We verzamelen op de Louiseweg in Nijmegen.

Wie?

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen en is voor ieder niveau geschikt.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Zorg dat je op tijd op de verzamelplaats bent.

Bijzonderheden

Er is geen vergunning nodig om mee te doen aan deze tocht. Bij een slechte weersvoorspelling kan deze activiteit tot uiterlijk zaterdag 2 december 19.00 uur worden afgelast Dit wordt medegedeeld op website, Whatsapp en Facebook van Dirty Hill.

Door houtkap is een gedeelte van de route Groesbeek afgesloten. De lange afdeling langs de Maldense Baan en de Traumatrail zijn gewoon bereikbaar.

Tot slot

De Toerco is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich aan willen sluiten bij onze commissie. Door je bij ons aan te sluiten kan je mee denken waar de volgende Dirty Hill on Tour en het clubweekend naar toe gaan. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, kan je contact opnemen met Helmut of Roy.

Whatsappgroep

Op 3 mei 2022 is er een nieuwsbericht geweest waarbij je toestemming geeft om jouw nummer in de Dirty Hill on Tour Whatsappgroep toe te voegen. In deze Whatsappgroep zal het laatste nieuws omtrent georganiseerde toertochten worden gecommuniceerd. Ook is er gelegenheid om via deze Whatsappgroep mensen voor een mountainbikerit uit te nodigen buiten de georganiseerde activiteiten om.

Meld je snel aan!

https://www.dirtyhill.nl/2022/05/meer-touren-met-dirty-hill-on-tour-meld-je-aan/