Zondag 5 november: Dirty Hill on Tour in Terheijden

Zondag 5 november is er weer een Dirty Hill on Tour! Onder het motto ‘samen uit, samen thuis’ doen we een mooie mountainbike-route of toertocht ergens in het land.

Wat?

Ditmaal is de Toerco te gast in Terheijden. Een prachtig gebied waar een mooie rit gereden wordt. Deze keer sluiten we aan bij de veldtoertocht georganiseerd door Wielervereniging Terheijden.

De route is helemaal uitgepijld en er is onderweg een verzorgingspost. Je kunt kiezen uit routes van 25, 35, 55 en 60 km. De langere routes gaan ook naar de mtb routes van Oosterhout.

Let op: we starten deze keer om 09:00 uur

Voor meer informatie over de toertocht zie:

https://www.wvterheijden.nl/veldtoertocht.php

Fred zal de tocht van 60 km begeleiden.

Wanneer?

Op zondag 5 november 2023 verzamelen we om 9 uur bij de inschrijfbalie. De tocht zal ongeveer tot 13 uur duren.

De training voor de volwassenen gaat deze dag niet NIET door.

Waar?

We verzamelen bij de inschrijfbalie, parkeerplaats Pensionstal Zeggezicht, Munnikenhof 1, 4844 PK  Terheijden.

Wie?

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen en is voor ieder niveau geschikt.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Zorg dat je op tijd op de verzamelplaats bent.

Bijzonderheden

Deze tocht is georganiseerd door een andere wielervereniging. Deze wielervereniging vraagt 7 euro inschrijfgeld wat contant moet worden bij de inschrijfbalie.

Bij een slechte weersvoorspelling kan deze activiteit tot uiterlijk zaterdagavond 4 november 19.00 uur worden afgelast. Dit wordt medegedeeld op de website, Whatsapp en Facebook van Dirty Hill.

Tot slot

De Toerco is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich aan willen sluiten bij onze commissie. Door je bij ons aan te sluiten kan je mee denken waar de volgende Dirty Hill on Tour en het clubweekend naar toe gaan. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, kan je contact opnemen met Helmut of Roy.

Whatsappgroep

Op 3 mei 2022 is er een nieuwsbericht geweest waarbij je toestemming geeft om jouw nummer in de Dirty Hill on Tour Whatsappgroep toe te voegen. In deze Whatsappgroep zal het laatste nieuws omtrent georganiseerde toertochten worden gecommuniceerd. Ook is er gelegenheid om via deze Whatsappgroep mensen voor een mountainbikerit uit te nodigen buiten de georganiseerde activiteiten om.

Meld je snel aan!

https://www.dirtyhill.nl/2022/05/meer-touren-met-dirty-hill-on-tour-meld-je-aan/