Dirty Hill On Tour Veluwe Zuid 1 okt.

Wat?

Dit maal organiseert de Toerco een Dirty on Tour op de Veluwe. Een prachtig gebied waar een mooie rit gereden wordt.

Op circa een uur rijden vanuit Outdoor Valley liggen de mountainbikeroutes op de Veluwe. De route die we zullen rijden kan in overleg en is een rondje van circa 50-60 km.

Voor meer informatie over de route zie mtbzuidveluwe.nl. We starten in één groep. Afhankelijk van het gewenste tempo en afstand kan de groep worden gesplitst.

Leon zal deze tocht begeleiden.

Wanneer?

Op zondag 1 oktober  09.45 uur tot ongeveer 12.30 uur. Zorg dat je er rond 09.45 uur bent, zodat we om 10.00 uur kunnen starten! De training voor de volwassenen Fat Alberts in Bergschenhoek gaat deze dag NIET door.

Waar?

We verzamelen bij P & R parkeerplaats Parallelweg 5, 6874 BH Wolfheze.

Wie?

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen en is voor ieder niveau geschikt.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Zorg dat je op tijd op de verzamelplaats bent.

Bijzonderheden

Er is geen vergunning nodig om mee te doen aan deze tocht. Bij een slechte weersvoorspelling kan deze activiteit tot uiterlijk zaterdag 30 sept. 19.00 uur worden afgelast Dit wordt medegedeeld op websitepic, Whatsapp en Facebook van Dirty Hill.

De Toerco is naarstig op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen aansluiten bij onze toercommissie. Door je bij ons aan te sluiten kan je meedenken waar de volgende Dirty on tour en het clubweekend naar toe gaat. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, kan je contact opnemen met Helmut en Roy.

Whatsappgroep

Op 3 mei 2022 is er een nieuwsbericht geweest waarbij je toestemming geeft om jouw nummer in de Dirty Hill on Tour Whatsappgroep toe te voegen. In deze Whatsappgroep zal het laatste nieuws omtrent georganiseerde toertochten worden gecommuniceerd. Ook is er gelegenheid om via deze Whatsappgroep mensen voor een mountainbike rit uit te nodigen buiten de georganiseerde activiteiten om.

Meld je snel aan! https://www.dirtyhill.nl/2022/05/meer-touren-met-dirty-hill-on-tour-meld-je-aan/