Dirty Hill On Tour Utrechtse Heuvelrug 3 sept.

Wat?

Ditmaal organiseert de Toerco een Dirty on Tour op de Utrechtse Heuvelrug. Het mountainbike walhalla van Nederland. Het beloofd weer een mooie rit te worden.

Op ongeveer een uur rijden vanuit Outdoor Valley liggen de mountainbikeroutes van de Utrechtse Heuvelrug. De route die we zullen rijden kan in overleg en is een rondje van ongeveer 50 km.

Voor meer informatie over de route zie https://mtb-utrechtseheuvelrug.nl/. We starten in één groep. Afhankelijk van het gewenste tempo en afstand kan de groep worden gesplitst.

Fred zal deze tocht begeleiden.

Wanneer?

Op zondag 3 september 09.45 uur tot ongeveer 12.30 uur. Zorg dat je er rond 09.45 uur bent, zodat we om 10.00 uur kunnen starten! De training voor de volwassenen Fat Alberts in Bergschenhoek gaat deze dag NIET door.

Waar?

We verzamelen bij parkeerplaats op de bergweg 10, 3958 AB  in Amerongen

Wie?

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen en is voor ieder niveau geschikt

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Zorg dat je op tijd op de verzamelplaats bent.

Bijzonderheden

Er is een vergunning nodig om mee te doen aan deze tocht. Dit vignet kost € 7,50 voor een kalenderjaar en is o.a. verkrijgbaar bij Mantel en 12gobiking. Een actuele lijst met alle verkooppunten is via deze link te raadplegen. Bij een slechte weersvoorspelling kan deze activiteit tot uiterlijk zaterdag 3 juni 19.00 uur worden afgelast Dit wordt medegedeeld op website, Whatsapp en Facebook van Dirty Hill.

Daarnaast is de Toerco opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich aan willen sluiten bij onze commissie. Door je bij ons aan te sluiten kan je meedenken waar de volgende Dirty on tour en het clubweekend naar toe gaat. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, kan je contact opnemen met Helmut en Roy.

Whatsappgroep

Op 3 mei 2022 is er een nieuwsbericht geweest waarbij je toestemming geeft om jouw nummer in de Dirty Hill on Tour Whatsappgroep toe te voegen. In deze Whatsappgroep zal het laatste nieuws omtrent georganiseerde toertochten worden gecommuniceerd. Ook is er gelegenheid om via deze Whatsappgroep mensen voor een mountainbike-rit uit te nodigen buiten de georganiseerde activiteiten om.

Meld je snel aan! https://www.dirtyhill.nl/2022/05/meer-touren-met-dirty-hill-on-tour-meld-je-aan/