Inschrijven voor het Funduro weekend 2023 in Les Hautes Rivières

La Gouleyante, La Dauphinée Black en Mad Max, bij wie er nu een lampje gaat branden, was er vermoedelijk afgelopen jaar bij toen de Funduro een heel weekend in Les Hautes Rivières (LHR) was neergestreken. Voor wie de namen niet direct wat zegt; dit is nog maar het topje van de ijsberg wat betreft de mogelijkheden in het Franse gedeelte van de Ardennen.

Dit jaar gaan we in het weekend van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september 2023 op herhaling. Naast 2 dagen in het trailcentre LHR (net als in 2022), doen we er op vrijdag ook nog even het trailcentre van Bouillon bij. Drie dagen volle bak op te toppen van je kunnen rijden, wie wil dat nou niet. Voor de accommodatie hoef je het zeker niet te laten. We mogen opnieuw gebruik maken van de comfortabele appartementen van Aparthotel ‘Au Pied de Vigne’ in Vresse-sur-Semois (nog net in de Belgische Ardennen), met direct aan de overkant een geweldige pizzeria.

Beperkt plaats

We hebben wel beperkt plaats in de accommodatie, de appartementen zijn voorzien van tweepersoonsbedden en vooralsnog willen we zorgen dat iedereen een eigen bed heeft. Dat betekent dat er maximaal 13 mensen mee kunnen en Ben, Damir en Richard staan al op de lijst. Dat betekent dat we voor 10 clubgenoten plek hebben. Echter, als de animo groter is, kunnen we besluiten om nog ca. 10 mensen mee te nemen, maar dat betekent wel dat je dan met iemand anders een tweepersoonsbed of slaapbank deelt. Voordeel is wel dat de kosten dan een stuk lager uitvallen.

Kosten

Bij inschrijving vragen we een bedrag van € 150,- via iDeal betaling. Mochten de kosten voor de accommodatie lager uitvallen, dan kunnen we het bedrag wat wordt uitgespaard gebruiken voor het eten in de pizzeria en/of uplift. Met het laatste zijn we bezig, maar heel eenvoudig wordt dat niet. Reken er op dat je drie dagen zelf omhoog moet trappen. Mocht de uplift toch lukken, dan is dat een leuke bonus. De club betaalt, net als met het algemene clubweekend, een klein bedrag per deelnemer mee. Daarmee kunnen we de kosten wat lager houden. Bijkomende kosten zijn het vervoer naar de accommodatie en uitgaven ter plekke (Bouillon ligt ca. 30 minuten van het onderkomen, LHR ca. 15 minuten), eten (mogelijk houden we iets over om hier in deels te voorzien) en drankjes. Mocht de uplift beschikbaar zijn, dan komen die kosten er ook bij, dat wordt later met de deelnemers in overleg gedaan.

Inschrijven

Je kunt je tot en met 20 juli inschrijven, zodat we snel kunnen laten weten of het weekend doorgaat. De volgorde van aanmelding is bepalend bij het verdelen van de beschikbare slaapplekken.

Au revoir a LHR?

Inschrijven en betalen