Verslag: Clinic fietsonderhoud bij sponsor Cube Store Vlaardingen

Zaterdagochtend 3 juni verzamelden 13 jongens, en hun ouders, bij de Cube Store in Vlaardingen voor de fietsonderhoud clinic.

De ontvangst

Bij aankomst stonden er buiten vijf mooie mountainbikes voor de jongens klaar. Twee medewerkers van de Cube Store heten de jongens van harte welkom.

Schoonmaken en onderhoud

Stap voor stap werden de jongens, en hun ouders, meegenomen in het schoonmaken van de fiets, het uithalen en weer terugplaatsen van je achterwiel om deze goed schoon te maken en zeer belangrijk hoe voorzichtig je moet zijn met de schoonmaakmiddelen en de materialen van de fiets.

Ook de vering

Voor de jongens was er tussendoor nog een lekkere croissant en wat drinken en voor de ouders koffie. Na deze pauze werd nog uitgelegd hoe de vering werkt en zou moeten werken op de fiets en konden de jongens vragen stellen. Deze werden op een leuke en professionele wijze door de techneuten van de Cube Store beantwoord.

Onderhoudspakket

Ter afsluiting werden de jongens nog verrast met een mooi onderhoudspakket. Nu is er geen excuus meer om niet thuis aan de slag te gaan.

De jongens hebben het als zeer leerzaam en gezellig ervaren. Volgens een van de jongens was het een ‘super clinic’. En voor de ouders stiekem ook.

Meer dan dank aan de Cube Store Vlaardingen voor deze super ochtend.

Meer foto’s