Fietsonderhoud clinic voor jeugdleden op 3 juni 2023

Wil je goed en plezierig kunnen fietsen? Dan moet je fiets in orde zijn. Het onderhouden van je fiets is heel belangrijk om lekker te kunnen trainen en wedstrijden te rijden. Samen met CUBE Store Vlaardingen organiseren we daarom op 3 juni 2023 een clinic fietsonderhoud voor jeugdleden.

We gaan beginnen met één groep van maximaal 15 jeugdleden uit de leeftijd 10 tot en met 13 jaar. We gaan in groepen van drie kinderen aan de slag.

We zijn van 10.00 tot 12.00 van harte welkom bij CUBE Store Vlaardingen, James Wattweg 12-14, 3133 KK Vlaardingen. Alle materialen zijn aanwezig, ook de fietsen. Je hoeft dus niets mee te nemen. Ouders mogen blijven (mee) kijken, maar de kids gaan aan de slag.

Wanneer?

Zaterdag 3 juni 10.00 – 12.00

Waar?

CUBE Store Vlaardingen, James Wattweg 12-14, 3133 KK in Vlaardingen

Voor wie?

Voor maximaal 15 jeugdleden van Dirty Hill in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar.

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier hieronder; vul hier de naam van het jeugdlid in. Het e-mailadres en telefoonnummer mag van een ouder zijn.

Er is plaats voor maximaal 15 jeugdleden; wie het eerst komt het eerst maalt. Bij veel interesse gaan we kijken of het in het najaar wellicht herhaald kan worden. Er zijn geen kosten aan verbonden; deze dag wordt mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor CUBE Store Vlaardingen.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt.