Dirty Hill On Tour Ede en Lunteren 4 juni

Wat?

Na een aantal succesvolle toertochten heeft de toercommissie in overleg met het bestuur besloten hier een maandelijks vervolg aan te geven. De Dirty Tour zal elke eerste zondag van de maand georganiseerd worden. Voor juni staat er een extreem leuke route op de planning.

Op circa een uur rijden vanuit Outdoor Valley liggen de mountainbikeroutes Ede en Lunteren. De route die we zullen rijden is een rondje van circa 60 km.

Voor meer informatie over de route zie https://www.mtbroutes.nl. We starten in één groep. Afhankelijk van het gewenste tempo en afstand kan de groep worden gesplitst.

Fred en Wilko zullen deze tocht begeleiden.

Wanneer?

Op zondag 4 juni, 09.45 uur tot ongeveer 12.30 uur. Zorg dat je er rond 09.45 uur bent, zodat we om 10.00 uur kunnen starten! De training voor de volwassenen gaat NIET door.

Waar?

We verzamelen bij  De Fietser, Akulaan 2, 6717 XN Ede

Wie?

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen en is voor ieder niveau geschikt.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Zorg dat je op tijd op de verzamelplaats bent.

Bijzonderheden

Er is geen vergunning nodig om mee te doen aan deze tocht. Bij een slechte weersvoorspelling kan deze activiteit tot uiterlijk zaterdag 3 juni 19.00 uur worden afgelast Dit wordt medegedeeld op website, Whatsapp en Facebook van Dirty Hill.

Whatsappgroep

Op 3 mei 2022 is er een nieuwsbericht geweest waarbij je toestemming geeft om jouw nummer in de Dirty Hill on Tour Whatsappgroep toe te voegen. In deze Whatsappgroep zal het laatste nieuws omtrent georganiseerde toertochten worden gecommuniceerd. Ook is er gelegenheid om via deze Whatsappgroep mensen voor een mountainbikerit uit te nodigen buiten de georganiseerde activiteiten om.

Meld je snel aan! https://www.dirtyhill.nl/2022/05/meer-touren-met-dirty-hill-on-tour-meld-je-aan/