Wijziging verzamellocatie zondagtrainingen

Doordat de versoepelingen het toestaan om met grotere groepen buiten te sporten, wordt het op de parkeerplaats bij Outdoor Valley te druk om voorafgaand aan de clubtrainingen te verzamelen. Om die reden is besloten om de verzamelplaats te wijzigen.

Vanaf 30 mei geldt dat de zondagtrainingen voortaan niet starten vanaf de parkeerplaats bij Outdoor Valley, maar vanaf de Hertenzwamplaats. Dit is het grasveld dat aan de doorgaande weg van de Hoeksekade ligt, naast de afslag richting Outdoor Valley.

Parkeren kun je nog steeds op de parkeerplaats bij Outdoor Valley, maar je kunt ook dichterbij parkeren; op de parkeerplaats van Berkenzwamplaats.

Alle zondagtrainingen

Deze nieuwe verzamelplaats geldt voorlopig voor alle trainingsgroepen die op zondag trainen, dus zowel jeugd als volwassenen.