NIEUW!! Wedstrijdtraining voor de ROCKETS (10 t/m 12 jaar)

Dirty Hill start binnenkort met een nieuwe wedstrijdtraininggroep voor jeugd van 10 t/m 12 jaar die – naast de reguliere trainingen – extra willen trainen omdat ze wedstrijden (willen gaan) rijden of gewoon graag sneller willen worden. Deze groep, Rockets genoemd, gaat trainen op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur op het MTB-parcours in Bergschenhoek. In de trainingen is veel aandacht voor techniek, wedstrijdtactiek en het verbeteren van de conditie. Trainer van de Rockets is Joost Modderman, die ook beschikt over een WT2 trainersdiploma.

Dirty Hill streeft naar een stabiele groep met een positieve sfeer, waarin kinderen elkaar stimuleren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De kinderen (en ouders!) worden stapsgewijs begeleid op weg naar de deelname aan MTB-wedstijden in de regio of zelfs landelijk; iedereen in zijn eigen tempo. Daarbij kun je denken aan competities als onze eigen Dirt Cup, de MTB Cup Zuid-Holland, de Jan van Arckel Wintercompetitie of de Landelijke Jeugd Competitie (LJC).

Ook mee doen met de Rockets? Superleuk! Meld je nu aan bij Joost Modderman via het contactformulier. Motivatie is belangrijker dan je mountainbikevaardigheden, want dat leer je in de trainingen!

Bij voldoende aanmeldingen gaan de Rockets op donderdag  29 april om 19.00 uur van start!