Naamswijziging trainingsgroepen volwassenen

Tijdens de laatste algemene ledenvergadering bleek dat er regelmatig verwarring is tussen de namen van “trainingsgroep 1” en “trainingsgroep 2”. Om die reden is besloten om de groepen geen nummer meer te geven, maar een naam.

De naam van de voormalige groep 1 is nu “Fat Alberts” en groep 2 “Furious Freds”. Omdat deze namen ook voor de bijbehorende categorieën van de Dirt Cup worden gebruikt, is het gemakkelijker te herkennen.

Zoals jullie wellicht weten, zijn de namen Fat Albert en Furious Fred afkomstig van bandennamen van onze sponsor Schwalbe.

Fat Alberts

De trainingsgroep Fat Alberts is de groep die heel het jaar door op zondagochtend training krijgt van Ron van Boven en Henk Visser. Dit wordt ook wel de “recreatieve” groep genoemd.

Furious Freds

De trainingsgroep Furious Freds is de groep die in de zomerperiode op woensdagavond training krijgt van Dennis Zuidmulder of Michel Mostert en in de winterperiode training krijgt van Richard Advocaat afgewisseld met diverse andere trainers. Deze trainingsgroep wordt ook wel de “snelle” groep genoemd.

Meer informatie over de trainingen en trainingsgroep kun je lezen op de pagina “Trainingen“.