Aanmelden voor BBQ en Dirt Cup Trial uiterlijk woensdag 12 juni!

Op zaterdag 15 juni 2013 vindt zowel de Dirt Cup Trial als de clubdag plaats. De dag wordt afgesloten met een barbecue. Zowel voor deelname aan de Dirt Cup als de BBQ dien je je uiterlijk woensdag 12 juni via de website aan te melden. Lees bericht goed door, zodat je geen informatie mist! Bekijk ook de afbeelding!

Het programma:

Vanaf 8.00 uur: opbouwen Trial parkoers (hulp gevraagd)
11.30 – 11.50 uur: ophalen startnummers
12.00 uur: start Dirt Cup #5 – Trial
Rond 17.00 uur: prijsuitreiking + clubfoto (in DH-shirt)
17.30 uur: afsluiting clubdag met BBQ

De clubdag & BBQ

Tijdens de clubdag is er de mogelijkheid om (gebruikte) fietsen en onderdelen te verkopen. Ook wordt er nieuwe (de laatste maten uit voorraad) en gebruikte clubkleding verkocht. Wil je ook een fiets, onderdelen of gebruikte clubkleding verkopen? Neem dit dan mee!

Na de prijsuitreiking van de Dirt Cup zullen er clubfoto’s worden gemaakt. Hoe meer leden een clubshirt aan hebben, hoe leuker! Er worden foto’s gemaakt van heel de groep, maar ook apart van de verschillende leeftijdsgroepen/categorieën.

De dag wordt afgesloten met een barbecue bij Outdoor Valley. Voor de barbecue wordt een bijdrage van €7,50 p.p. gevraagd. Voor niet-leden wordt een bijdrage van €10,- p.p. gevraagd. De bijdrage dient voorafgaand aan de BBQ contant aan Ron van Boven te worden betaald. Graag gepast betalen!

Aanmelden voor de BBQ

Omdat we vooraf moeten weten hoeveel eten we nodig hebben, dien je je voor de BBQ aan te melden via deze link.

De Dirt Cup Trial

Na 4 wedstrijden waarbij het accent op snelheid lag komt het bij de trial aan op fietsbeheersing, evenwicht en stuurmanskunst. Alle inmiddels beruchte hindernissen moeten worden getrotseerd: de haakse bochten in het bos, de kamelenbult over de sloot, de losliggende paaltjes, etc.

We gaan van start om 12:00 uur en we verzamelen nabij de parkeerplaats van Outdoor Valley. De trial bestaat ook dit jaar uit 4 verschillende parkoersen (non-stops). Ze liggen alle 4 aan de Outdoor Valley zijde van de Kleine Berg. We gaan met 2 groepen parallel rijden. Groep 1 is de jeugd (Little Albert, Racing Ralph en Rocket Ron), die starten met parkoers 1 en 2. Groep 2 zijn de volwassenen (Muddy Mary, Fat Albert en Furious Fred), die starten met parkoers 3 en 4. Als beide groepen beide parkoersen hebben gereden gaan we wisselen. Eindtijd van de trial laat zich lastig voorspellen. Wat we wel zeker weten is dat er veel opruimwerk is na afloop. Dus aan ieder alvast het verzoek om daarbij een handje te helpen.

Veel opruimwerk betekent ook veel opbouwwerk. Vanaf 08:00 uur gaan we de parkoersen uitzetten en de wedstrijdcommissie kan daarbij wel wat hulp gebruiken in de vorm van sjouwen, harken en hier een daar een paaltje de grond in slaan. Geef op het aanmeldformulier a.u.b. aan of je hierbij kunt helpen en zo ja, vanaf hoe laat.

We rekenen op prachtig weer en op een grote opkomst!

Klik op deze link om je aan te melden voor de BBQ en/of voor de Dirt Cup Trial.

Let op! Aanmelden kan tot en met woensdag!