Dirty Hill on Tour @ Loonse en Drunense duinen

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
5 februari 2023 @ 09:45 – 12:45
2023-02-05T09:45:00+01:00
2023-02-05T12:45:00+01:00
Waar:
Verzamelpunt: Café De Roestelberg
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel
Nederland

Wat?

Na een succesvolle toertocht over de routes Dorst, Cadettenkamp en Vrachelen op 20 november heeft de toercommissie in overleg met het bestuur besloten hier een maandelijks vervolg aan te geven. Dirty Hill on Tour zal elke eerste zondag van de maand plaatsvinden!

Deze keer gaan we naar Drunen. Op nog geen uur rijden vanuit Outdoor Valley ligt de  mountainbikeroute van Loonse en Drunense Duinen. De route die we zullen rijden is een rondje van circa 26 kilometer die verlengd kan worden met een route van 16 kilometer bij interesse. Mocht dat nodig zijn kunnen we de route ook vaker rijden. De routes zijn voor ieder niveau geschikt.

Voor meer informatie over de route zie: https://www.visitbrabant.com/nl/routes/mtb/mtb-loonse-en-drunense-duinen.

We starten in één groep. Afhankelijk van het gewenste tempo en afstand kan de groep worden gesplitst.

Wanneer?

Op zondag 5 februari 09.45 uur tot ongeveer 12.30 uur. Zorg dat je er rond 09.45 uur bent, zodat we om 10.00 uur kunnen starten. De training voor de volwassenen in Bergschenhoek gaat deze dag NIET door.

Waar?

We verzamelen op de parkeerplaats naast het Café De Roestelberg, Roestelbergseweg 2, 5171 RL in Kaatsheuvel. Dit is een klein uurtje rijden met de auto vanaf Outdoor Valley.

Wie?

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen. De route is voor ieder niveau geschikt.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Zorg dat je op tijd op de verzamelplaats bent.

Bijzonderheden

Er is een vignet nodig (verplicht!) om op deze routes te mogen mountainbiken. Dit betreft het vignet van Natuurmonumenten die verkocht wordt bij Café de Roestelberg, Mantel.com (en de superstores), 12gobiking en online bij natuurmonumenten zelf https://www.natuurmonumenten.nl/mtb/vignet. De kosten hiervan bedragen € 6,- voor dagvignet of een € 12.50 voor een jaarvignet.

Bij een slechte weersvoorspelling kan deze activiteit tot uiterlijk zaterdag 4 februari 19.00 uur worden afgelast. Dit wordt medegedeeld op website, Whatsapp en Facebook van Dirty Hill.

Whatsappgroep

Op 3 mei 2022 is er een nieuwsbericht geweest over het toevoegen van jouw nummer in de Dirty Hill on Tour Whatsappgroep. In deze Whatsappgroep zal het laatste nieuws omtrent georganiseerde toertochten worden gecommuniceerd. Ook is er gelegenheid om via deze Whatsappgroep mensen voor een mountainbikerit uit te nodigen buiten de georganiseerde activiteiten om.

Meld je snel aan! https://www.dirtyhill.nl/2022/05/meer-touren-met-dirty-hill-on-tour-meld-je-aan/

Training volwassenen vervalt

Let op! Steeds wanneer er op zondag een tour als deze wordt georganiseerd, vervalt de training voor de volwassenen die in Bergschenhoek zou plaatsvinden.