Nieuwe sponsor: Massief Houten Bed

Omdat een goede nachtrust belangrijk is voor prestaties en herstel zijn we blij met onze nieuwe sponsor Massief Houten Bed uit Bodegraven. Bij deze stellen ze zich voor.. 

“Sinds 2004 maakt Massief Houten Bed in Duitsland metaalvrije houten bedden, 100% natuurlatex matrassen en eco lattenbodems. Via de website www.massiefhoutenbed.nl is het assortiment te bekijken. In Bodegraven hebben we een showroom waar de bedden in het echt zijn te zien. De design, zwevende, landelijke en balkenbedden van massief beuken, eiken, zirben, noten en kersen worden uit aantoonbaar duurzame bosbouw (FSC / PEFC) worden in eigen werkplaats gebouwd. Design, functie, materiaalgebruik, productie, verkoop en logistiek hebben wij optimaal ingericht, zodat wij in staat zijn bedden van de hoogst mogelijke productkwaliteit tegen een eerlijke prijs aan te bieden. Mocht u besluiten een bed bij ons te kopen zorgen wij uiteraard voor de bezorging en montage. Bekijk de video voor een impressie.”

En niet onbelangrijk: leden van Dirty Hill krijgen 7,5 % korting op hun aankoop!!!

Bekijk video-impressie

Bezoek website