Dirty Hill on Tour Kalmhoutse Heide

Wat?

Na een aantal succesvolle toertochten heeft de toercommissie in overleg met het bestuur besloten hier een maandelijks vervolg aan te geven. De Dirty Hill on Tour zal elke eerste zondag van de maand georganiseerd worden. Voor mei staat er een extreem leuke route op de planning.

Op circa een uur rijden vanuit Outdoor Valley liggen de mountainbikeroutes Grenspark Kalmhoutse Heide. De routes die we zullen rijden is een rondje van circa 40 á 50 kilometer. Er kan verlengt worden met een aantal rode lussen. Voor meer informatie over de route zie https://grensparkkalmthoutseheide.com/mountainbike. We starten in één groep. Afhankelijk van het gewenste tempo en afstand kan de groep worden gesplitst.
De exacte route is nog niet bekend.

Wanneer?

Op zondag 7 mei 09.45 uur tot ongeveer 12.30 uur. Zorg dat je er rond 09.45 uur bent, zodat we om 10.00 uur kunnen starten!
Op deze dag zijn er in Bergschenhoek geen trainingen voor de volwassenen.

Waar?

We verzamelen bij de Padelbaan: Huybergsebaan 164, 2910 Essen, België.

Wie?

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen leden van Dirty Hill en is voor ieder niveau geschikt.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Zorg dat je op tijd op de verzamelplaats bent.

Bijzonderheden

Er is een vergunning nodig om op een aantal routes te mogen mountainbiken. Dit betreft het vignet van Grenspark Kalmhoutse Heide die alleen verkocht wordt op internet, zie https://mountainbike-vignet.eventsquare.store/nl/2022/store. De kosten hiervan bedragen € 12,- voor een jaarvergunning of € 5,- voor een dagvergunning.

Via Facebook en de Whatsapp groep wordt gecommuniceerd of wij gebruik maken van betaalde routes. De exacte route is nog niet bekend.

Bij een slechte weersvoorspelling kan deze activiteit tot uiterlijk zaterdag 6 mei 19.00 uur worden afgelast. Dit wordt medegedeeld op website, Whatsapp en Facebook van Dirty Hill.

Whatsappgroep
Op 3 mei 2022 is er een nieuwsbericht geweest waarbij je toestemming geeft om jouw nummer in de Dirty Hill on Tour Whatsappgroep toe te voegen. In deze Whatsappgroep zal het laatste nieuws omtrent georganiseerde toertochten worden gecommuniceerd. Ook is er gelegenheid om via deze Whatsappgroep mensen voor een mountainbikerit uit te nodigen buiten de georganiseerde activiteiten om.

Dirty Hill on Tour Whatsappgroep