Help mee op zondag 11 september!

Op zondag 11 september 2022 organiseert Dirty Hill een wedstrijd (de Transhoek) op het parcours in Bergschenhoek. Omdat hierdoor de gehele dag het parcours bezet is, gaan de clubtrainingen die dag niet door.

Hulp van leden noodzakelijk

De Transhoek is een jaarlijks terugkerend evenement waaraan 50 teams (100 rijders) meedoen; het grootste evenement dat de club jaarlijks organiseert. Om dit evenement mogelijk en tot een succes te maken, is veel hulp nodig; ongeveer 15 vrijwilligers.

Ben je 18 jaar of ouder? Dan zouden we het erg fijn vinden als je ons op zondag 11 september een helpende hand zou kunnen bieden voorafgaand aan en/of tijdens de Transhoek. Ook leden van jeugd is van harte uitgenodigd om te helpen!

Wat is er zoal te doen?

‘s Morgens voor de wedstrijd (tussen 7:00 en 9:30 uur):

  • Helpen bij opbouwen (tenten opzetten, hekken plaatsen, afzetlint plaatsen, etc.);
  • Bij inschrijftafel startnummers/bidon/chip aan deelnemers verstrekken;
  • Startvakken op asfalt krijten en na loting de nummers op volgorde in de vakken zetten;

Tijdens de wedstrijd (tussen 9:30 en +/- 15:30 uur):

  • Op diverse baanposten het “verkeer” regelen;
  • Lunchpakketten rondbrengen;
  • Deelnemers aanmoedigen ;-).

Na afloop (tussen +/- 15:30 en 16:00 uur):

  • Helpen bij afbouwen (afzetlint weghalen, hekken verzamelen, tenten afbreken, etc.)

Kunnen we op jouw hulp rekenen?

Ben je op zondag 11 september (een deel van de dag) beschikbaar en zou jij ons willen helpen? Laat dit mij dan s.v.p. weten door deze e-mail te beantwoorden of door een e-mail te sturen naar de wedstrijdcommissie.

Zet in die e-mail s.v.p. ook je mobiele telefoonnummer zodat we jou kunnen toevoegen aan een WhatsApp-groep. Ook is het handig als je alvast laat weten of je in de ochtend (vanaf 7 uur of vanaf 9:30), in de middag of de gehele dag beschikbaar bent.

Bij voorbaat veel dank voor je hulpaanbod!