Funduroweekend Les Hautes-Rivières 23 t/m 25 september

Beste Funduro leden,

Het is zover. De commissie gooit de inschrijving voor het toetje van het jaar online! Zet deze data vast in je agenda: 23 t/m 25 september 2022.

Op deze dagen gaan we naar een van de mooiste mtb-trail-walhallas op de grens van Frankrijk en België. Les Hautes Rivieres! Ook wel LHR genoemd.

We gaan hier twee dagen legale en goed onderhouden trails rijden die variëren van fijne singletracks tot aan twee double black pro-lines. Denk aan veel wortels, stenen en slabs!

Ondertussen is het wel duidelijk wat er van eenieder verwacht wordt qua skills, fiets en kleding. Zorg voor een full suspension met dropper post, qua kleding kniebescherming, (full face) helm, rugprotector en optioneel elleboogbescherming. Qua vaardigheden is het moeilijk inschatten, maar zorg dat je prettig op de fiets zit en spannende afdalingen als een uitdaging ziet en niet als een angst! Anders wordt het een heel zwaar weekend ;-). Hier moeten we omwille van de veiligheid voor zowel de club als clubleden streng in zijn. Zorg er dus voor dat je bij zoveel mogelijk georganiseerde dagen bent. Er komen nog genoeg clinics en trailrides voordat we naar LHR gaan!

Voor een goede impressie raad ik jullie allemaal aan om Youtube even te checken en te zoeken op ‘’Les Hautes Rivieres MTB’’. Een aantal collega’s zoals Tree Dodger Charles en Heintje hebben het gebied prima op beeld weten vast te leggen!

————

Aangezien we niet iedereen mee kunnen nemen vanwege de beschikbare accomodaties en het organiseren van de ritten, hebben we maximaal plaats voor 12 clubleden (naast Richard, Ben en ondergetekende). We gaan geen loting doen of onderscheid maken in de aanmeldingen. Het is heel simpel, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Wees er dus snel bij!

Hou qua kosten rekening met circa 150 EUR per persoon. Daarnaast dien je zelf nog voor je ontbijt, avondeten en snacks te zorgen. Uiteraard gaan we wel proberen dit zoveel mogelijk te organiseren, maar hou rekening met je eigen voedsel!

Het vervoer is tevens op eigen gelegenheid en is vanaf Rotterdam/Den Haag circa 3,5u rijden.

Inschrijving start per direct en loopt t/m 1 juli!