Donatie van Havenbedrijf Rotterdam

Het Havenbedrijf Rotterdam is maatschappelijk betrokken en wil in de volle breedte een constructieve bijdrage leveren aan de stad Rotterdam en de regio Rijnmond. Enerzijds aan het haven- en industriecomplex, anderzijds aan een leefbare regio groot Rijnmond en aan haar bewoners.

Hoge Hoed

Onder de naam ‘Hoge Hoed’ ondersteunt Havenbedrijf Rotterdam jaarlijks vijftien voornamelijk regionale organisaties met ieder € 1.000,-. Dirty Hill is één van die organisaties.

Onder de medewerkers die vrijwilliger zijn bij clubs of vereniging in de regio Groot Rijnmond, verloot het Havenbedrijf Rotterdam jaarlijks een financiële bijdrage. Dankzij één van onze leden die daar werkt hebben we dit jaar het geluk als vereniging om de donatie te ontvangen.

Stokheggeschaar

Een deel van de bijdrage hebben we inmiddels gebruikt voor de aanschaf van een stokheggeschaar, waarmee de baancommissie onder andere de bramenstruiken langs het parcours te lijf kan gaan (zie foto).

De club is het Havenbedrijf Rotterdam erg dankbaar voor deze mooie donatie.