Voorinschrijven clubweekend Winterberg (1 – 3 oktober)

Let op! Inmiddels is de echte inschrijving geopend, dus is dit bericht niet meer van toepassing.

Beste Dirty Hillers,

Na een jaar zonder clubweekend voor de volwassenen willen we het dit jaar weer proberen. De Toercommissie heeft een optie genomen op het welbekende hotel Altastenberg bij Winterberg voor het weekend van 1 t/m 3 oktober 2021. We zitten dan tussen de zomervakantie en de herfstvakantie in.

Het laatste clubweekend was in 2019 ook in deze prachtige omgeving. We waren toen met een grote groep en het was prachtig weer. Intussen is men in het Sauerland bezig om daar het grootste mountainbike-routenetwerk van Europa te maken. Daarnaast is er het bekende bikepark van Winterberg. Een rondje Willingen staat zeker weer op de planning voor de zaterdag. In Willingen zijn ook prachtige downhill trails vanaf de Ettelsberg (met lift).

Onder voorbehoud

Uiteraard moeten we een voorbehoud maken want we kunnen niet voorspellen hoe de ontwikkelingen met betrekking tot coronamaatregelen zullen verlopen. Zoals je vast weet heeft Duitsland op dit moment juist de grenzen gesloten voor Nederlanders maar goed, we hebben nog een paar maanden te gaan.

Vrijblijvende voorinschrijving

Omdat we elkaar maar weinig zien heeft de Toercommissie geen goed beeld of er voldoende animo is voor een clubweekend voor de volwassenen. Daarom willen wij vast een voorinschrijving doen. Deze verplicht je tot niets want wij leggen ons niet vast. Op basis van de voorinschrijving reserveren wij een specifiek aantal bedden bij hotel Altastenberg. En dan is het afwachten of het mogelijk is om ook daadwerkelijk te gaan.

Oproep: meld je interesse!

Dus hierbij onze oproep om je alvast in te schrijven als je mee wilt. Ben je nog onbekend met het fenomeen Dirty Hill clubweekend en/of heb je vragen n.a.v. bovenstaande: stuur een bericht naar de toercommissie en je krijgt antwoord.  

In heb interesse